Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«Νάρκη» σε κυβέρνηση και διαδικασία καναλιών - Π.Κουρουμπλής: «Ποινικές ευθύνες σε Παππά και Γεροβασίλη για Καλογρίτσα»

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ «ΒΑΛΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  
Βόμβα για την υπόθεση Καλογρίτσα εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής δηλώνοντας το μεσημέρι της Τρίτης ότι όσοι ανακήρυξαν ως καναλάρχη «έχουν ευθύνες. Και ποινικές και πολιτικές» δείνχοντας έτσι Παππά και Γεροβασίλη ως κτους κυρίως υπεύθυνους.

«Αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή έχουν ευθύνη;» ρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του στο BHMA FM με τον ίδιο να απαντά: «Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές».
Παράλληλα δήλωσε ότι «ο κύριος αυτος, αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση».
Όσον αφορά την δανειοδοτηση Καλογρίτσα με αφορμή τις αποκαλύψεις για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.