Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Όλος ο ΄΄πνευματικός κόσμος΄΄ δίπλα στον Ψηνάκη !!!

Όλος ο ΄΄πνευματικός κόσμος΄΄ δίπλα στον Ψηνάκη !!!
Άρθρο Πολίτη Δήμου Μαραθώνος :
Μετά την κ.Τ.Στεφανίδου,  τον κ. Γ. Σπαλιάρα και τον κ. Στ.Θεοδωράκη ένας ακόμα πνευματικός άνθρωπος εξέφρασε τον θαυμασμό του στο δήμαρχο manager Ηλία Ψηνάκη, Η κα.Έλενα Ακρίτα δημοσιογράφος και πρώην τηλεπερσόνα με το επίμαχο άρθρο της. Θα μου πείτε προς τι η απορία; Είναι σα να εκφράζει την αγάπη του για το Μαρινάκη ο Τσουκαλάς , ή να εκφράζει το θαυμασμό για το Μιχαλολιάκο ο Λαγός της Χρυσής Αυγής.
                       
Όλοι οι άνθρωποι των media (εκτός αυτών που κατοικούν στο Μαραθώνα ) ομνύουν στο όνομα του δημάρχου -manager. Χωρίς να ρωτούν τι έχει πετύχει στο δήμο του ,χωρίς να ενδιαφέρονται αν τα σκουπίδια έχουν πνίξει τους δημότες ,αν οι υπηρεσίες έχουν βαρέσει διάλυση, χωρίς ν'αναρωτιούνται γιατί έχει τσακωθεί με όλους σχεδόν τους συμβούλους του ,χωρίς να ψάχνουν γιατί γίνονται τόσες καταγγελίες σε βάρος του από δικούς του ανθρώπους.                                                                                 
 Όσο για το περίφημο έργο του ,το Marathon Foundation το οποίο συστήθηκε για να προσφέρει όπως λέει στο δήμο , άραγε ποιος αναρωτήθηκε γιατί έχει έδρα την οικία του κ.Ψηνάκη και Διοικητικό Συμβούλιο τους κολλητούς του; Γιατί άραγε οι χρηματοδότες του , τα οικονομικά του στοιχεία και οι δράσεις του είναι κρυφά από τους δημοτικούς του συμβούλους;                                                           
Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι των media κάνουν θέμα την κάθε σαχλαμάρα που θα πει και θα κάνει ο Ψηνάκης και αδιαφορούν για τις σοβαρές καταγγελίες των συνεργατών του;                                 
"Τους κρατάει"μου λένε κάποιοι δικοί του, "ξέρει πολλά για τη ζωή τους και τις συνηθειές τους". Τρίχες κατσαρές λέω εγώ.Σιγά μην είναι και ο big brother.                                                                    
Απλώς είναι κομμάτι δικό τους. Συμβολίζει την δύναμη των media. Είναι περήφανοι που κάποιος μόνο με τα επικοινωνιακά τρικ μπορεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Γιατί κατά βάθος το ίδιο κάνουν όλοι αυτοί ή ...προσπαθούν να το κάνουν. Αυτή είναι η λογική των media και του star system. Το ν'αποκτάς φήμη και χρήμα μόνο με την τέχνη της επικοινωνίας.Θα μου πεις λίγο είναι αυτό; Τουναντίον. Μόνο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι εικονικό , είναι επίπλαστο.                                                                                  
Όσο για τους δημότες του Μαραθώνα; Ας ζήσουν με τα προβλήματά τους.... Τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθεί επ'αυτού και η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου.                                                         
Ανήσυχος πολίτης
διαβάστε επίσης: http://zwanatolika.gr/home/latest-news/item/1388-elena-akrita-giati-agapao-ton-ilia-psinaki.html

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.