Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

[Star]: Με τα κυνηγετικά όπλα στο προσκεφάλι κοιμούνται οι κάτοικοι στο Βαρνάβα Αττικής

Εντελώς εγκαταλειμμένο το χωριό του Βαρνάβα από τον Δήμαρχο (Ψηνάκη) και την πολιτεία.
[Star]: Με τα κυνηγετικά όπλα στο προσκεφάλι κοιμούνται οι κάτοικοι στο Βαρνάβα Αττικής
Το STAR μίλησε με τους κατοίκους που βιώνουν τον τρόμο
​Με τα κυνηγετικά όπλα στο προσκεφάλι τους κοιμούνται οι κάτοικοι του Βαρνάβα καθώς βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών. Μέσα σε ένα μήνα έχουν εισβάλει σε τουλάχιστον 30 σπίτια.

Η κάμερα του STAR με την Κατερίνα Μαρκαντωνάκη βρήκε στην περιοχή ακόμη και γυναίκες με τα όπλα στα χέρια.
O λόγος για την κυρία Τούλα, 68 ετών που έχει κυριευτεί από τρόμο. Κρατά σφιχτά την καραμπίνα στα χέρια της και μιλά για την αγωνία που ζει κάθε βράδυ.
«Δεν αντέχω , έχω πάθει σοκ. Τρέμει η ψυχή μου! Όποιον πάρει ο Χάρος. Ξέρω να ρίχνω με την καραμπίνα», λέει.
Ο κύριος Κώστας βρήκε την πόρτα του σπιτιού του παραβιασμένη ενώ στόχος των κακοποιών ήταν και το μπαρ του κύριου Χρήστου Μίλιου.
Δείτε τι λένε στο STAR οι κάτοικοι του Βαρνάβα.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο και το σχετικό βίντεο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε ΕΔΩ– Πηγή: STAR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Α+Α+Α -ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ: Ο εφιάλτης των ληστειών συνεχίζεται.Αυξημένα κρούσματα

Ο Δήμος Μαραθώνα και η τοπική κοινότητα αδυνατούν να προστατέψουν τους πολίτες τους. Επαναλαμβανόμενα κρούσματα.
Ο εφιάλτης των πολιτών του Βαρνάβα με τις ληστείες να συνεχίζονται, από άγνώστους μέχρι στιγμής. Μόλις πρόσφατα  ναρκωμανής απείλησε με μαχαίρι την φαρμακοποιό του χωριού μέρα μεσημέρι  ενώ την ιδια ημέρα άδειασαν  σπίτι.
Σε πολλές όμως περιπτώσεις, κρύβονται δράματα των οποίων οι παθόντες τις περισσότερες φορές δεν τα καταγγέλλουν, φοβούμενοι τον διασυρμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το νέο στοιχείο που δείχνει τη μετάλλαξη της εγκληματικότητας είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν μόλις 42 ληστείες τραπεζών. Με απλά λόγια, οι ληστές ουσιαστικά εγκατέλειψαν τις τράπεζες και ασχολούνται με τις ληστείες κατοικιών! Οι συμμορίες, γνωρίζοντας ότι οι τράπεζες, τα μεγάλα καταστήματα, αλλά και οι χρηματαποστολές, λαμβάνουν αυστηρά μέτρα   φύλαξης και ασφάλειας και τα χρηματοκιβώτια είναι μπλοκαρισμένα, αλλά και με λίγα χρήματα, επέλεξαν τα σπίτια. Έτσι, από τους ληστές τραπεζών περάσαμε στους ληστές οικιών!

Ο Βαρνάβας απομονωμένος στα βόρεια της Αττικής και αποκομμένος από τον Δήμο Μαραθώνα βρίσκεται χωρίς αστυνόμευση και αποτελεί ιδανικό στόχο των ληστών.
Μάθαμε πρόσφατα πως  κάτοικοι του δυτικού Βαρνάβα εξετάζουν τρόπους αντιμετώπισης αυτής της απειλής. Το ίδιο πρόκειται  να συμβεί και στον ανατολικό Βαρνάβα.
Εκεί που η η πολιτεία και ο Δήμος είναι απόντες. οι δημότες  αντιδρούν και οργανώνονται.
---------------------------

Α+Α+Α -ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! - Θρασύτατοι κλέφτες μπουκάρουν σε σπίτια.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 - Θρασύτατος κλέφτης μπούκαρε στο σπίτι  φίλου μου στον Βαρνάβα Μαραθώνα. Αφού έκοψε τα σύρματα της εξωτερικής περίφραξης μπήκε στην αυλή αν και το σπίτι ήταν φωταγωγημένο με τρία παρκαρισμένα Ι.Χ έξω την εξώπορτα εισόδου....
Έβγαλε τον αφαλό της εξώπορτας και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού όπου αντίκρισε πρόσωπο με πρόσωπο την κυρία του σπιτιού που άρχισε να ουρλιάζει. Με τις φωνές έτρεξαν και οι υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να δουν τι συμβαίνει όπως και οι φίλοι τους. Ο κλέφτης πανικόβλητος εξαφανίστηκε.
Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία που όπως είναι φυσικό ζήτησαν στοιχεία και το όνομα του δρόμουκαι εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια…. για τα στοιχειώδη και αυτονόητα που δεν ισχύουν για το Βαρνάβα.
Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν ονοματοδοσίες στους εκτός οικισμού δρόμους του Βαρνάβα. Οι κάτοικοι είναι απροστάτευτοι απομονωμένοι, έρμαια στις ορέξεις  κλεφτών και εγκληματιών, από συμβάντα που είναι και σε γνώση της αστυνομίας. Απροστάτευτοι Φόβος & Τρόμος!
ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΕΣ: Πολίτες Γ’ κατηγορίας
Επιπτώσεις, από την έλλειψη ονοματοδοσίας και αριθμοδότησης.

  • ΓΙΑ λόγους πολιτικής προστασίας από πυρκαγιές. Αδύνατος ο άμεσος εντοπισμός δρόμου παρά τις συχνές πυρκαγιές
  • Αδύνατη η πρόσβαση ΕΚΑΒ σε έκτακτες και επείγουσες ανάγκες υγείας.
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η παραλαβή αλληλογραφίας από ΕΛΤΑ,
  • ΑΔΥΝΑΤΗ  η παραλαβή δέματος από Courier
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η καθοδήγηση επισκεπτών και φίλων.
  • ΑΔΥΝΑΤΗ η άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας από το διπλανό Καπανδρίτι
  • Κ.α χρηστικά καθημερινότητας
Από Βούλγαρη >>>Λουιζο >>>Ψηνάκη και από Τσιμίνη >>> Ασημακοπούλου, το  πρόβλημα παραμένει (2007 έως 2014) άλυτο για να βασανίζει σαδιστικά την ζωή των δημοτών του Βαρνάβα Μαραθώνα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ….ΚΎΡΙΟΙ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Θα πάρουμε τις καραμπίνες στα χέρια μας. Όχι όμως για τους κλέφτες... Χα!
Δείτε σχετικό άρθρο.
 Ούτε καν Αριθμό Πρωτοκόλλου δεν μας δώσανε …. Ο ξεχασμένος από τον Θεό Βαρνάβας ήταν και παραμένει το αποπαίδι του Δήμου Μαραθώνα μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο στην πράξη.
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.