Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι Εγκλωβισμένοι του Βαρνάβα Μαραθώνα σας χαιρετούν και σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα Αρχείου
Χιονιάς και παγετός - Συνηθισμένοι στα χιόνια οι κάτοικοι της περιφέρειας του χωριού του Βαρνάβα από την ανοργανωσιά των υπηρεσιών του Δήμου την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και μέσων να αντιμετωπίσουν τα προβλεπόμενα καιρικά φαινόμενα.
Άκουσον  άκουσον .. ένα και μόνο Unimog   grader (ακατάλληλο για χωμ/μους) για την εξυπηρέτηση του εκτεταμένου οδικού δίκτυο, αφού το πρώτο JCB που είχαμε χάλασε τις πρώτες ώρες λειτουργίας και το δεύτερο (αντικατάστασης) το ίδιο.
Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα με συνέπεια ο εγκλωβισμός και η αγωνία των κατοίκων να συνεχίζεται.
Αργά το απόγευμα εμφανίστηκε ένα μηχάνημα που καθάρισε στοιχειωδώς τους χωματόδρομους της περιοχής. Παρόλα αυτά ο συνεχιζόμενος χιονιάς και παγετός δεν βοηθούν στον αποχιονισμό ούτε τον απεγκλωβισμό των οχημάτων των κατοίκων.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ λοιπόν, μακριά από συγγενείς και φίλους καθηλωμένοι στην απομόνωση του Βαρνάβα.
Υ.Γ Όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό, την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και όποιο σύμβουλο συμμετέχει (αδιαμαρτύρητα) στην αντιμετωπίσει της κατάστασης με τα πενιχρά μέσα που προσφέρει ο διαλυμένος Δήμος Μαραθώνα του ανάλγητου Ψηνάκη που διασκεδάζει αδιάφορα στην ζεστασιά του κοσμοπολίτικου Γκστάαντ της Ελβετίας.

----
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.