Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Άρχισε η ιστορική Διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη...

LIVE: Άρχισε η ιστορική Διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη
Η 12η Ιανουαρίου 2017 θα καταγραφεί στην ιστορία, ως ημερομηνία κατά την οποία άρχισε στη Γενεύη, Διάσκεψη για την...

επίλυση του Κυπριακού.

Με την κατάθεση χαρτών στο εδαφικό από την ε/κ και την τ/κ πλευρά, άνοιξε επίσημα πλέον ο δρόμος για τη Διάσκεψη για το Κυπριακό, η οποία άρχισε το πρωί της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου, στις 10.30 ώρα Γενεύης.

Στο Παλάτι των Εθνών έφθασαν πριν από λίγο ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε αυτή την αίθουσα θα γίνει η Διάσκεψη για το Κυπριακό:



Ολες οι πλευρές πήραν ήδη θέσεις:





Η Διάσκεψη ξεκίνησε με τριμερή κατ' ιδίαν συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί-Γκουτιέρες, ενώ προηγουμένως έγιναν διμερείς συναντήσεις μεταξύ διαφόρων εμπλεκομένων μερών στη Διάσκεψη.



Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το τελετουργικό μέρος της Διάσκεψης, το οποίο περιλαμβάνει ομιλίες των εμπλεκομένων μερών, ξεκίνησε στις 11.00 ώρα Γενεύης. Πληροφορίες της ελληνο-κυπριακής πλευράς αναφέρουν ότι θα υπάρξει τοποθέτηση της ΕΕ, η οποία θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτική για την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και τη διαδικασία που ακολουθούν οι δυο πλευρές, για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό...

iefimerida.grΠηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.