Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: Εξασθένηση των φαινομένων σήμερα Τετάρτη .

 Βαρνάβας 7ημερη πρόβλεψη

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ....σημαντική πτώση της θερμοκρασίας , ισχυροί βοριάδες και τοπικές χιονοπτώσεις .



Σήμερα Τετάρτη στη χώρα θα σημειωθούν  τοπικές βροχές . Καταιγίδες θα εκδηλωθούν  στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα , που βαθμιαία θα εξασθενήσουν Χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά . Οι  άνεμοι  θα πνέουν στο Ιόνιο Α 4 με 6 μποφόρ και στο  Αιγαίο Β – ΒΑ  τοπικά 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα  έως 6  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 12 με 14 βαθμούς . Την Πέμπτη  τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και Νότια . Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και  ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας καθώς  και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο . Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , η θερμοκρασία σε πτώση . Την Παρασκευή τοπικές χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στη Μακεδονία , Θεσσαλία ,  Κ και Α Στερεά , Εύβοια και στα ορεινά - ημιορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ , η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση
Αττική           
                                                                                                                             
Καιρός : συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Β και Α του νομού  Άνεμοι : Β – ΒΑ   4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη                                                                                            
Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές, και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά που βαθμιαία θα σταματήσουν  Άνεμοι : ΒΔ  3 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 6 βαθμούς .
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.