Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τοπική χαζομαφία διατηρεί διαχρονικά την διοίκηση του Δήμου Μαραθώνα (διαρκώς προσαρμοζόμενη -μεταλλάσσόμενη) με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο.

TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΜΑΣΚΟY

Oι χαρακτηρισμοί (τραμπούκος, μουγκός, χαζός για τους ''τρεις''-αντίστοιχα...) είτε είναι εύστοχοι είτε δεν είναι (προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι) αφορούν μια άλλη πραγματικότητα .....μια πραγματικότητα που έχει να κάνει με μικροπολιτικές και με ''καρέκλες'' (με ότι αυτές συνεπάγονται) ΚΑΙ διατηρεί την διοίκηση του δήμου κάτω από την διαχρονική (ανέκαθεν...) εξουσία μιας τοπικής χαζομαφίας (που διαρκώς προσαρμόζεται-μεταλλάσσεται) με καταστροφικές πρακτικές για τον τόπο σας......και για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά (συμπεριλαμβανομένων και των ωφελουμένων αυτουργών) καθώς ,με όλα αυτά, ''έρχεται'' μια ΟΕΔΑ-ΧΥΤΑ που θα κάνει τον τόπο και τις ζωές σας ΚΟΛΑΣΗ.

Τελευταίο αποκύημα αυτής της χαζομαφίας είναι η καταψήφιση της ανάθεσης μελέτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (για τον ΧΥΤΑ....)....υπακούοντας στις εντολές της Περ.Αττικής.

Διαβάστε ακόμα:

Αιντε Μαραθωνίτη ... φρόντισε να γίνει ο τόπος σου >> Φυλή.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΨΗΝΑΚΗ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 19 January 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)


Ο μήνας του μέλιτος για τη παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Μαραθώνα τελείωσε γρήγορα και άδοξα. Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Λιβαθινού, πρόλαβαν να υποβάλλουν οι ίδιοι την παραίτησή τους και να παραμείνουν ανεξάρτητοι, έσωσαν τουλάχιστον την υστεροφημία τους, εν αντιθέσει με τους συναδέλφους τους που καρατομήθηκαν απ’ το δήμαρχο επειδή όπως ισχυρίστηκαν δεν θέλησαν να υποκύψουν στις απαιτήσεις της αυλής εξωθεσμικών που περιβάλει το δήμαρχο.
Στη δεύτερη περίπτωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Νησιώτης – Μεγαγιάννης – Ζούρος, που αναγκάστηκαν σε παραίτηση απ’ τον Ηλία. Μάλιστα στα διάφορα φιλικά προσκείμενα στο δήμαρχο πηγαδάκια, ως λόγο απομάκρυνσης τους προσάπτουν  απαξιωτικά προσωνύμια αντίστοιχα όπως «τραμπούκος», «μουγγός», «κουτός».
Είναι ν’ απορεί κανείς όμως πως ένας μάνατζερ όπως ο Ηλίας Ψηνάκης, δέχτηκε στο συνδυασμό του ως υποψηφίους και στήριξε πάνω τους την πανηγυρική εκλογή του, ανθρώπους που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν τραμπούκοι, μουγγοί και κουτοί!
Εκτός κι αν αφού εδραίωσε τη θέση του, αφού ενισχύει το προφίλ του μέσω των προσφιλών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού ίδρυσε το Marathon foundation, αφού τέλος δε τον ενδιαφέρει πλέον ο δήμος που διοικεί, πετά τους εναπομείναντες συμβούλους του στον κάλαθο των αχρήστων σαν στημένες λεμονόκουπες.
Το ερώτημα είναι αν οι πρακτικές του Ηλία Ψηνάκη, που εμπράκτως πλέον απ’ το τέλος του καλοκαιριού δείχνει να αδιαφορεί τελείως για τα πολλά προβλήματα του δήμου, προβληματίζει όσους αιρετούς βρίσκονται ακόμα κοντά του.
Ούτε συζήτηση βέβαια να αναθεωρήσει ο Ηλίας τη στάση του, παρά τα πολλά μηνύματα που παίρνει δεξιά κι αριστερά αν και πολλές φορές η κριτική από άτομα που δεν έχουν καμιά ιδιοτέλεια, πρέπει να προβληματίσει αυτόν που τη δέχεται. Κάτι άγνωστο βέβαια για ανθρώπους που έχουν μάθει να μη αναγνωρίζουν τα λάθη τους.   
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.