Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Από την 6η Αναβίωση του Αρβανίτικου Γάμου στον Κάλαμο – Οι συντελεστές της εκδήλωσης

Κι εμείς εδώ πριν χρόνια είχαμε ένα δραστήριο σύλλογο Γυναικών Βαρνάβα με πολυποίκιλη πολιτιστική δράση που όμως εξαφανίστηκε για άγνωστους λόγους. ΚΡΙΜΑ.

Σε πρόσφατο δημοσίευμά μας είχαμε αναφέρει την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 6η Αναβίωση του Αρβανίτικου Γάμου στην κεντρική Πλατεία Καλάμου. Η επιτυχία αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στους δύο Συλλόγους του Καλάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αρβανίτικο Σύλλογο για την ουσιαστική τους προσφορά.
Όμως η Αναβίωση του Αρβανίτικου Γάμου δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την συμμετοχή των «ηθοποιών», οι οποίοι ξόδεψαν πολύτιμο χρόνο και με πολύ κόπο τίμησαν επάξια τους ρόλους τους. Στη θεατρική παράσταση λοιπόν, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν οι: Νίκος Νικολάου, Θανάσης Τζαβέλλας, Νότα Γιάγκου, Κική Μίχα, Λίτσα Παπαδημητρίου, Ελένη Ράπτη, Σήλια Βάθη, Γιάννης Βάθης, Βάσω Ανδρικοπούλου, Βούλα Μπάρδη, Πέτρος Ράπτης, Γιώργος Μίχας, Ελένη Μίχα, Μαρία Φώτση, Κωνσταντίνος Κώνστας, Ευαγγελία Κωνσταντέλλου, Ιωάννα Κωνσταντέλλου, Γεωργία Ράπτη, Δημήτρης Μίχας, Μαρίζα Σιδέρη, Ανδρέας Ζερδεβάς, Μαρία Κιτσοπούλου, Κωνσταντίνα Λούπη, Μαριάννα Μίχα, Πάρια Θεοδώρου, Λένα Κιούση και Φρόσω Καραντάνου – Πούλου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο Σπύρος Μπρέμπος με την ορχήστρα του, η παραδοσιακή μακαρονάδα μαγειρεύτηκε με μεράκι από τον Παναγιώτη Μίχα, ενώ συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αποστόλων Καλάμου, με χοροδιδάσκαλο την κα Βούλα Μπάρδη.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Τα σούπερ – μάρκετ Σκλαβενίτης, το κρεοπωλείο Ρούσσης, το κρεοπωλείο του Hachana Abbassi, η αρτοποιία Μπουγιατιώτη και ο κ. Αθανάσιος Αντωνίου.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.