Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα παρακολουθούμε το «χτίσιμο» του αφορολόγητου...

Aπάτη σε βάρος επιχειρηματιών με προπληρωμένες κάρτεςΗλεκτρονική εφαρμογή που θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το ύψος του αφορολόγητου που έχουν...
«χτίσει» από τις συναλλαγές τους ετοιμάζει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και αναμένεται να δοθεί προς χρήση από τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γ. Χατζησαλάτας, η εφαρμογή θα χρησιμοποιείται μέσα από το Taxisnet.

Ο χρήστης, με τον ίδιο κωδικό που χρησιμοποιεί για να εισέλθει στο Taxis, θα μπορεί πατώντας στην ένδειξη «Χτίσιμο αφορολόγητου» να βλέπει το ύψος των συναλλαγών που έχουν γίνει (μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και web-banking) και έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό του.

Η κάρτα και τα «δώρα»

Οι φορολογούμενοι εκτός του «χτισίματος» του αφορολόγητου όταν χρησιμοποιούν «πλαστικό» χρήμα θα επιβραβεύονται με δώρα.

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, το νέο πρόγραμμα της λοταρίας είναι στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του και, όπως ανέφεραν κορυφαία στελέχη του υπουργείου, το αργότερο έως τα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις και διευκρινιστικές εγκύκλιοι ώστε να αρχίσει να «τρέχει»...

efsyn.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.