Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Καταγγελία Δασκάλου στη Μαλακάσα: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ από αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στον προσωπικό λογαριασμό του στο fb έγραψε ο αποσπασμένος δάσκαλος στη Μαλακάσα Σ.Γ. για τα προσφυγόπουλα, που εδώ και τέσσερις μήνες περιμένει μαζί με τα παιδιά να ξεκινήσουν το σχολείο!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ από αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!
ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και εν γνώσει μου ότι διακινδυνεύω τη θέση μου ως εκπαιδευτικός ότι η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι (τουλάχιστον) στην εκπαίδευση των προσφύγων είναι υποκριτική, ανεύθυνη και αντιπαιδαγωγική, αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας!
Άνθρωποι κάθε λογής, στερημένοι λογικής, ευαισθησίας, φαντασίας και αγάπης κατέχουν θέσεις καίριες και ευλογώντας τα γένια τους ετοιμάζουν «πρωτοποριακά» σχέδια δράσης για την «εκπαίδευση» των προσφυγοπαίδων… Ποια εκπαίδευση ρε ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ; Στη Μαλακάσα θα ξεκινήσουμε τέλη Φλεβάρη για να κλείσουμε για το Πάσχα και στη συνέχεια σε έναν μήνα να προετοιμάσουμε τα Αφγανάκια για να μπούνε στα σχολεία «ισότιμα» με τα άλλα παιδιά!!! Ψεύτες και υποκριτές! Κατά τα άλλα αυτό που σας μάρανε ήταν να σας δηλώσουμε «αν υπάρχουν προσφυγόπουλα με μαθησιακές δυσκολίες για να προσλάβετε ειδικούς για την παράλληλη στήριξή τους…!!!

Τέσσερις μήνες περιμένουν τόσα παιδιά να ξεκινήσουν το σχολείο. Προετοιμάσαμε την τοπική κοινωνία να δεχτεί τα παιδιά, μιλήσαμε με 15μελή συμβούλια στα σχολεία, πήγαμε με Αφγανάκια και γίναν φίλοι με τα παιδιά του πρωινού σχολείου, φάγαμε ατελείωτες ώρες μέσα στο χιόνι να μιλάμε με πιτσιρίκια και γονείς χωρίς έναν μεταφραστή δίπλα μας και ποιο το αποτέλεσμα;

Με την ελεεινή σας πολιτική οπλίζετε τα χέρια των Φασιστών και γίνεστε οι μεγαλύτεροι υποστηριχτές κάθε Χρυσαυγήτη. Στο τέλος κάθε έναν που σας κρίνει τον ονοματίζετε «φασίστα» και τρέχετε να συγχαρείτε όλους τους άχρηστους «δικούς σας»… Αναμένω με ανυπομονησία να με εγκαλέσετε. Σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποια «ένδειξη ότι είμαι κι εγώ ακατάλληλος για τη θέση αυτή αν όχι και φασίστας»…!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ από αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΘΙΩΝ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.