Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ: Κάποιος σχολίασε το ΑΡΘΡΟ και φαίνεται πως ξέρει πολλά....

Χάος με τους δασικούς χάρτες- Χαράτσι έως 3.600 ευρώ για όσους ιδιοκτήτες έχουν ενστάσεις ΣΧΟΛΙΟ - Ανώνυμος12 Φεβρουαρίου 2017 - 5:29 μ.μ.
Περιμέναμε κάτι άλλο?
Η δημοσίευσή των χαρτών έστω και με αυτό τον τρόπο έχει ένα καλό.
Σταματάει το δασαρχείο η καλύτερα τους υπαλλήλους του από την πρακτική του κάνω ότι θέλω όπου θέλω και το αναγκάζει να ανοίξει τα χαρτιά του.
Τώρα όσοι έχουν γνωστούς στο δασαρχείο η και συγγενείς που δουλεύουν στο Kαπανδρίτι η και στην Πεντέλη η και σε άλλα δασαρχεία μπορεί να έχουν καθαρίσει εξ αρχής οι υπόλοιποι θα ταλαιπωρηθούν.

Ειδικά στο Βαρνάβα αν κάποιος έκανε το λάθος και άφησε το χωράφι του να βγάλει πουρνάρια όπως έγινε την δεκαετία του 1980 με 1990 σε ποσοστό κάλυψης μεγαλύτερο του 20 % αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Πρέπει να έχει τοπογραφικό και συμβόλαιο το οποίο να έχει μεταγραφεί τουλάχιστον πριν το 2004 σύμφωνα με τον νόμο 4280/2014.
Μεγάλη βάση πρέπει να δοθεί στις αεροφωτογραφίες του 1940 και αν αυτές δεν είναι καθαρές του 1960, βέβαια τότε οι Βαρναβιώτες επειδή ήταν κατά κύριο λόγο αγρότες καλλιεργούσαν τα χωράφια τους και τα χωράφια των ανθρώπων φαίνονταν σαν αγροί καλλιεργήσιμοι.
Οι δασικοί χάρτες έπρεπε να λάβουν υπόψη τους κατά κύριο λόγω τις αεροφωτογραφίες του 1945 και 1960. Μια έκταση που καλλιεργούνταν εκείνη την εποχή δεν είναι δυνατό κατά την γνώμη μου να χαρακτηρίζεται ως δασική. Μεγάλη προσοχή μην σας χαρακτηρίσουν την έκταση και δημόσια ως δασική.
SMASH
Δυστυχώς το δασαρχείο 
---------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χάος με τους δασικούς χάρτες- Χαράτσι έως 3.600 ευρώ για όσους ιδιοκτήτες έχουν ενστάσεις

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ 
Χάος και τεράστια αναστάτωση έχει προκληθεί στους ιδιοκτήτες αγροτικής γης με την ανάρτηση των δασικών χαρτών όπου εμφανίζονται ως «δασικές», αγροτικές εκτάσεις ή εκτάσεις με κατοίκιες. Οι περιφερειάρχες ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την αναστολή της διαδικασίας.... Συνέχεια στην Πηγή >>

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.