Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

8η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος σας καλεί σε συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/10 άρθρο 75 παραγρ. 6 την 28/3/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 π.μ. όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού της δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινοχρήστου χώρου όπου πρόκειται να τοποθετηθούν σύγχρονα μέσα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου Δήμου Μαραθώνος και Νομικών Προσώπων.
3. Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς από την κα Ελένη Παπαγεωργίου στις σχολικές βιβλιοθήκες του Δήμου Μαραθώνος, από ένα βιβλίο.
4. Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς από το Marathon Foundation χρωμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Μαραθώνος.
5. Λήψη απόφασης για το αίτημα του Συλλόγου «Εξωραϊστικού Πολιτιστικού συλλόγου Άνω Σουλίου» για απαλλαγή των μόνιμων κατοίκων από τέλη και δικαιώματα ταφής. (τροποποίηση αρ. 5 κανονισμού κοιμητηρίων αρ. απ. 333/16 Δημοτικού Συμβουλίου )

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής
Ηλίας Ψηνάκης
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.