Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον παράδρομο της Εθνικής στο ύψος Αφιδνών – Καπανδριτίου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού από το ύψος των Αφιδνών μέχρι τη διασταύρωση προς Καπανδρίτι, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης.
Μέρα Παρασκευή, όπου η  κίνηση είναι αυξημένη και οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Αττικής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έργα βελτίωσης του οδοστρώματος στον παράδρομο της Εθνικής κλείνοντας την μία λωρίδα κυκλοφορίας και δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων και από τα δύο ρεύματα, ειδικά με νταλίκες και φορτηγά.

Οι οδηγοί βρίσκονται προ απροόπτου, καθώς δεν υπάρχει καν  σήμανση η οποία να προειδοποιεί για τα έργα και ότι η κυκλοφορία διεξάγεται από μόνο μια λωρίδα    προκαλώντας τον εκνευρισμό όσων κινούνται στο παράδρομο, αφού η καθυστέρηση είναι μεγάλη. Παράλληλα επικρατεί αναρχία στην οδήγηση, στη διασταύρωση Αφιδνών-Καπανδριτίου, καθώς ο κάθε οδηγός προσπαθεί να περάσει από τα φανάρια από όποια λωρίδα κυκλοφορίας μπορεί.
Είπαμε έργα αλλά όχι και… Παρασκευή και χωρίς καμία σήμανση προειδοποίησης! Έτσι για να αποδείξουμε ότι εδώ είναι Ελλάδα!


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.