Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Υπόθεση «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» στον Ωρωπό: Βαρύ πλήγμα για τη δημοτική ομάδα!


Το θέμα του Χ.Υ.Τ.Υ. στον Ωρωπό, δεν τελείωσε με το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Στο συμβούλιο δεν συζητήθηκε καθόλου και το θέμα των τριών (3) «πράσινων» σημείων. Στις Αφίδνες, τον Κάλαμο και στη Σκάλα Ωρωπού. Η δημοτική αρχή που δεν γνώριζε τι σημαίνει Χ.Υ.Τ.Υ. και θα μάθαινε… ίσως θα χρειαστεί γρήγορα να μάθει και τι σημαίνει… «πράσινο» σημείο. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μην τη… «διαβάλουν» πάλι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου!

Τελικά ο δήμαρχος δεν απάντησε ποτέ ποιος συνέταξε το τοπικό σχέδιο που ο ίδιος έστειλε στην Περιφέρεια! Και αυτό είναι κάτι που υποδηλώνει πολλά! Πρώτα – πρώτα μια ενοχή που δεν περιέχει τη λέξη «παρεξήγηση»! Κατόπιν μια ενοχή που δεν έχει να κάνει με αβλεψία ή λάθος! Όλα είναι ξεκάθαρα που «υπογράφονται» με πρόταση για Χ.Υ.Τ.Υ. και με ό,τι αυτό σημαίνει… σε έναν ιδιωτικό χώρο!
Η δημοτική ομάδα του δημάρχου, δέχθηκε χθες μαζί με τον αρχηγό της ένα βαρύ πλήγμα στην αξιοπιστία της. Βουβή ή «φιμωμένη», έδωσε ανάγλυφη την εικόνα της ήττας, που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει στη συνείδηση των δημοτών του Ωρωπού. Μόνο τέσσερα (4) από τα μέλη της (Ανδρέας Γαζβινιάν, Νίκος Τζεβελέκος, Δήμητρα Σωτήρχου, Δημήτρης Παρδάλης), με την ψήφο τους, δεν δέχθηκαν τις αιτιάσεις του δημάρχου-αρχηγού τους και ψήφισαν την εισήγηση που ήδη είχαν υπογράψει και στο αίτημα για τη σύγκληση του χθεσινού συμβουλίου. Ψήφισαν δηλαδή πως το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων, κατατέθηκε στην Περιφέρεια από το δήμαρχο Θωμά Ρούσση, χωρίς διαβούλευση ή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου! Αυτό που πράγματι έχει συμβεί. Όλα τα υπόλοιπα μέλη, ακολούθησαν την «προβλέψιμη» εισήγηση του δημάρχου, η οποία έλεγε πως… για τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Υ. στον Ωρωπό, η Περιφέρεια δεν «μετέφρασε» σωστά το Τοπικό Σχέδιο και έτσι το περιφερειακό συμβούλιο… έβγαλε λάθος απόφαση!!!
Από τους «αντάρτες», αυτός που δεν παρεξένεψε με το «οχι» του στην εισήγηση του δημάρχου, ήταν ο Ανδρέας Γαζβινιάν, ο οποίος δεν ήταν η πρώτη φορά που τάχθηκε απέναντι σε πράξη που δεν πίστευε και προτιμούσε να τα έχει καλά με τη δική του συνείδηση. Εξ άλλου, γι’ αυτό ήταν και ο μόνος που αλλάχθηκε από τις αντιδημαρχίες. Στα δυόμισι χρόνια της θητείας του, ενώ αρκετές φορές είχε πάρει εύσημα από το δήμαρχο για τη δουλειά του στα οικονομικά του δήμου, είχε πει και κάμποσα ενοχλητικά «όχι» -ιδίως στην οικονομική επιτροπή- που δεν του «συγχωρέθηκαν» από την κλειστή ομάδα του δημάρχου. Οι άλλοι τρεις σύμβουλοι της ομάδας του δημάρχου που είπαν το «όχι», το είπαν κοιτώντας κατάματα την ευθύνη που έχουν στο μέλλον αυτού του τόπου.
Για να δείτε σχετικά Video ΕΔΩ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.