Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο: «Ο Αλλάχ έρχεται στην Τουρκία για να την οδηγήσει στην τελική μάχη στην οποία θα καταστραφεί η Χριστιανοσύνη» (Βίντεο)


Επικίνδυνες εξελίξεις  έχουμε με την Τουρκία να κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο όχι μόνο απέναντι στην Ολλανδία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει τρελαθεί τελείως και νομίζει ότι είναι ο «Προφήτης»! Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες γνωρίζουν πως έχει κυριολεκτικά τρελαθεί εντελώς…

Οι Τούρκοι προετοιμάζουν τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων πιστών τους για θρησκευτικό πόλεμο με αφορμή το δημοψήφισμα,  μιλώντας τους για τον ερχομό του δικού τους «μουσουλμάνου Μεσσία» υπό την καθοδήγηση του οποίου θα δοθεί η τελική μάχη για την εξόντωση του Χριστιανισμού και των εκατομμυρίων Χριστιανών πιστών (συμπεριλαμβανομένων και των ορθοδόξων Ελλήνων).    
Δεδομένου ότι η ημερομηνία του τουρκικού συνταγματικού δημοψηφίσματος έχει ακόμη δρόμο έως την 16 η Απριλίου, ο Ερντογάν προσεγγίζει τους Τούρκους πολίτες με όποιον «τρόπο» μπορεί και κάθε μέρα συνεχίζει να παρουσιάζει και νέες εκπλήξεις.
Αυτή τη φορά ο βουλευτής Sevki Yılmaz, αρθρογράφος του φιλοκυβερνητικού καναλιού  Yeni Akit TV, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των «κοσμικών» Τούρκων πολιτών μιλώντας για την εμφάνιση ενός  νέου «μεγάλου» προφήτη αναφέροντας κάποιες περίεργες δημοκρατικές εκτροπές στην Τουρκία.
«Όποια και αν είναι τα ποσοστά του «όχι» και του «ναι»  στο δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου τον επόμενο μήνα, η Τουρκία θα έχει προεδρικό σύστημα»,  υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι η πρόβλεψή του πηγάζει από μια προφητεία από τον ίδιο τον Μωάμεθ.
Ο Γιλμάζ συνέχισε εκπλήσσοντας τους πάντες είπε : «… Όλοι οι καταπιεσμένοι άνθρωποι στη γη χρειάζονται  την Τουρκία … Η Τουρκία έχει γίνει «το σπίτι του Αλλάχ», ενώ οι Τούρκοι θα πολεμούν με τους άπιστους «Ababeel».
Ήταν ένα μήνυμα  μυστηρίου στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αλλά ένα σαφές μήνυμα προς τον κόσμο των μουσουλμάνων Σούφι.
Η εξήγηση αφορά  ότι η Τουρκία θα γίνει ο «ναός του Αλλάχ» και ο ηγέτης της,  ο οποίος θα είναι ο Ερντογάν,  θα πολεμήσει τους εχθρούς τους Χριστιανούς.
Συγκεκριμένα, η προφητεία ομιλεί για τα «πουλιά του Ισλάμ που θα υπερασπιστούν τον προφήτη –πολεμιστή κατά  των αλλόθρησκων». (Ελπίζουμε να ακούει ο Βλαδίμηρος Πούτιν με ποιους «φίλους» έχει μπλέξει και τι λένε στα εκατομμύρια των πολιτών τους οι νεο-οθωμανοί).   
Ο Yılmaz ξεκίνησε δηλώσεις του κλαίγοντας και θρηνώντας την απώλεια του Αμπντούλ Χαμίτ Β, του τελευταίου χαλίφη του Ισλάμ προφητεύοντας ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στις 16 Απριλίου τον επόμενο μήνα θα εκπληρώσει μια παράδοση (χαντίθ):
«Η Χαντίθ από τον προφήτη Μωάμεθ πρόκειται να εκπληρωθεί με τη νίκη του Ερντογάν στις 16 Απριλίου», είπε ο ίδιος.
Η θρησκευτική εμμονή με το Ισλάμ του Ερντογάν είναι γνωστή, τα συχνά «ταξίδια-προσκύνημα» στην Σαουδική Αραβία και ανάγνωση «προφητειών» έχουν μεταβάλλει τον Τούρκο πρόεδρο σε «προφήτη» στα μάτια των φανατικών πιστών του .
Αυτός ο «προφήτης» θα τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων ενάντια στους «σταυροφόρους Χριστιανούς της γης».
Αυτό μας θυμίζει φιλοσοφία του ISIS ενώ είναι σίγουρο ότι ο ίδιος θεωρεί  εαυτόν του ως «μεγάλο πολεμιστή του Ισλάμ» , κάτι που εκτιμάται ως άκρως επικίνδυνο για την στάση του στο Αιγαίο.  
Άκρως επικίνδυνη θρησκευτική προσέγγιση από ένα άνθρωπο που έχει χάσει εντελώς το μέτρο και που προετοιμάζει εκατομμύρια Τούρκους, μαζί με τα κράτη του Κόλπου ότι θα πολεμήσουν τους Χριστιανούς ….στην περιοχή  μας, λίαν συντόμως .

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.