Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ…ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στη σημερινή (Πέμπτη 30 Μαρτίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Σπύρος Λιβαθινός έφερε κι επέδειξε στο Σώμα εμφιαλωμένο νερό με σήμα το…λογότυπο του Μαραθώνα!
Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια και απανωτές ερωτήσεις σχετικά με το πώς, ποιος και πότε έδωσε την άδεια χρήσης του εν λόγω λογοτύπου ώστε να χρησιμοποιηθεί από μια εταιρεία.

Πλείστοι όσοι δημοτικοί σύμβουλοι στράφηκαν στο ίδρυμα του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη Marathon Foundation, ο οποίος επιπροσθέτως ήταν απών, και ζητήθηκαν εξηγήσεις απ’ τον παρόντα νομικό του σύμβουλο κ. Γιάννη Παραρά, του οποίου οι εξηγήσεις δεν φάνηκαν να πείθουν, όπως κι η άγνοια που επικαλέστηκε.
Η χαριστική βολή στον κ. Παραρά δόθηκε απ’ το δικηγόρο επίσης δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Νίκο Χατζηγιάννη, ο οποίος κραδαίνοντας αποδεικτά των λεγομένων του έγγραφα που ανέφεραν ότι το ίδρυμα Marathon Foundation του κ. Ψηνάκη έχει κατοχυρώσει το λογότυπο του δήμου Μαραθώνα ως εμπορικό σήμα(!), λέγοντάς του ότι ψεύδεται αφού ως μέλος του ιδρύματος γνωρίζει τι γίνεται.      
Τελικά μετά τις τοποθετήσεις αρκετών συμβούλων υιοθετήθηκε η πρόταση που κατατέθηκε απ’ το κ. Χατζηγιάννη ο δήμος να κινηθεί εναντίον οποιουδήποτε και για οιονδήποτε λόγο χρησιμοποιεί το λογότυπο του δήμου και της κ. Παππά να απευθυνθούν στη εταιρεία εμφιάλωσης με ανάλογα ερωτήματα, ώστε να κινηθούν με κάθε ένδικο μέσο για την εξασφάλιση των δικαίων του δήμου.
Η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία με την κ. Λαμπαρού να ψηφίζει κατά και τους Μπαϊρακτάρη, Ζαγάρη και Τσουπρά να δηλώνουν «παρών».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.