Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Με έπαρση της ελληνικής Σημαίας στο φυλάκιο του στο Αγαθονήσι απαντάει ο Π.Καμμένος στους Τούρκους (βίντεο)

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Με έπαρση της Ελληνικής Σημαίας σε τηλεοπτική μετάδοση στο φυλάκιο του στο Αγαθονήσι απαντάει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στους Τούρκους στις αναθεωρητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος λέει ότι το ελληνικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου είναι «τουρκικό» και ότι ο Έλληνας υπουργός και κυβερνητικός εταίρος προκαλεί με την συμπεριφορά του και τις επισκέψεις του!

Ο Τσελίκ είχε πει πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν είναι σοβαρός πολιτικός: «δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Ελληνα υπουργό Αμυνας. Δεν φέρει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί».
Αφορμή αποτέλεσε η επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι το Πάσχα και ο Τούρκος υπουργός αμφισβήτησε την ελληνικότητα του Αγαθονησίου: «Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση»
Έτσι λοιπόν στην εκπομπή του ΥΠΕΘΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων «Με Αρετή και Τόλμη», που θα μεταδοθεί αύριο Κυριακή 30 Απριλίου, στις 11:30, στην ΕΡΤ 1, μεταξύ άλλων θεμάτων θα περιλαμβάνει:
'Επαρση της Ελληνικής Σημαίας στο επιτηριτικό φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού στο Αγαθονήσι, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.
Ρεπορτάζ για τους σκύλους-στρατιώτες του Μηχανικού, που εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν εκρηκτικά, όπου καταγράφεται η εκπαίδευσή τους σε ειδικώς διαμορφωμένους χώρους αλλά και η σχέση τους που αναπτύσσεται με τους εκπαιδευτές τους.
Με την ευκαιρία της προσφάτου επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, ρεπορτάζ που παρουσιάζει στρατιωτικούς του Αρμενικού Στρατού οι οποίοι φοίτησαν σε ελληνικές στρατιωτικές σχολές και αποφοίτησαν από αυτές να τραγουδούν το εμβατήριο: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».
Η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα εσωτερικά διαμερίσματα του θρυλικού «Γ.ΑΒΕΡΩΦ», όπου κατέγραψε πλάνα από το εσωτερικό του πλοίου. Το ρεπορτάζ περιέχει επίσης σπάνιο υλικό της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού από την δράση του θωρηκτού στους δύο παγκόσμιους πολέμους, στους οποίους συμμετείχε.
Όλα σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα αλλά η έπαρση της Σημαίας στο φυλάκιο του Αγαθονησίου θα τα επισκιάσει όλα. Ακολουθεί τρέιλερ της εκπομπής

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.