Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Μια εντυπωσιακή Πρωτομαγιά στο Χαλκούτσι Ωρωπού με την 1η Ανθοκομική Έκθεση

Ενώ οι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς του Βαρνάβα αδιαφορούν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου διοργάνωσε την 1η Ανθοκομική Έκθεση.


Με ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές γέμισε η πλατεία Χαλκουτσίου

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία των γυναικών του Χαλκουτσίου, που έδωσαν έναν άλλο, υπέροχο τόνο στη Πρωτομαγιά. Μια ευγενική προσπάθεια που στόχο έχει να γίνει θεσμός, ώστε κάθε χρόνο η Ανθοκομική Έκθεση στο Χαλκούτσι να προσελκύει επισκέπτες.

Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που πέρασαν από το περίπτερο που είχε στηθεί στη πλατεία, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, για να πάρουν κάποιο από τα υπέροχα μαγιάτικα στεφάνια  που είχαν κατασκευάσει τα μέλη του συλλόγου με πολύ μεράκι, ή μια από τις εξαιρετικές συνθέσεις λουλουδιών με πολύ μεράκι ή και γλάστρες.
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, κα Άννα Φαρμακίδου-Οικονομνάκου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την έκθεση, καθώς ήταν μια εκδήλωση που τόνωσε την περιοχή και υποσχέθηκε του χρόνου οι γυναίκες να διοργανώσουν μια ακόμα καλύτερη εκδήλωση με τη στήριξη και της Δημοτικής Αρχής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις ευφάνταστες κατασκευές, τους στολισμούς, μα πάνω από όλα για την αγάπη και τη διάθεση για δημιουργία που έχουν.



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.