Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δικάστηκε ο ένοχος που δηλητηρίασε 4 σκυλάκια στη Σκάλα Ωρωπού-Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει μια λαϊκή παροιμία. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του δράστη, που στις 29 Μαρτίου 2013 δηλητηρίασε τέσσερα σκυλάκια, εκ των οποίων τα δύο πέθαναν επί τόπου, ενώ τα άλλα δύο σώθηκαν μετά από μεγάλη παραμονή στο κτηνιατρείο και τα οποία δυστυχώς προσφάτως δηλητηριάστηκαν και αυτά!

Χθες Δευτέρα 8 Μαίου, έγινε το δικαστήριο και ο ένοχος τιμωρήθηκε με 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Κανονικά οι ένοχοι τέτοιων εγκλημάτων θα έπρεπε να φυλακίζονται, όπως γίνεται σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη, τουλάχιστον όμως δεν μένουν ατιμώρητοι για το απάνθρωπο έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στα ζωάκια.
Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό η ελληνική δικαιοσύνη έχει αρχίσει να «ρίχνει» βαριές ποινές σε όσους κακοποιούν ή σκοτώνουν αδέσποτα και επιτέλους οι ένοχοι τιμωρούνται. Όσοι καταφεύγουν σε οποιοδήποτε έγκλημα εις βάρος των ζώων θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι τίποτα πια δεν μένει ατιμώρητο και τα ζώα έχουν και αυτά δικαιώματα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.