Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αλέξανδρος Σόμογλου: Στον Μαραθώνα, πλέον, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η μάχη που δίνουμε αφορά την προάσπιση κυρίαρχων δικαιωμάτων των πολιτών.

Το απόγευμα της Πέμπτης ενημέρωσα ως όφειλα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα για μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος μου ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και το «Marathon Foundation», ως εισηγητή (!) του θέματος περί της αναγκαιότητας δημόσιου διαχωρισμού της λειτουργίας της συγκεκριμένης μη κερδοσκοπικής εταιρίας με το Δήμο Μαραθώνα. Μια εισήγηση που είχε υπερφηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 33-0! Την προσπάθεια ποινικοποίησης του δημόσιου λόγου, και των διαδικασιών που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για τη λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου, ας την κρίνουν πιο αρμόδιοι από μένα…

Στον Μαραθώνα, πλέον, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η μάχη που δίνουμε αφορά την προάσπιση κυρίαρχων δικαιωμάτων των πολιτών. Αφορά τη θωράκιση της δημοκρατίας και της υπεράσπισης του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Κι αυτός ο αγώνας θα δοθεί μέχρι τέλους, όπου κι αν χρειαστεί. Είτε πρόκειται για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε για την αίθουσα ενός δικαστηρίου.

Αλέξανδρος Σόμογλου
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.