Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην παραλία του Σχινιά, με την υπογραφή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαραθώνος και του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη

Αγαπητέ ΔΗΜΟΤΗ,
Με αυτή μου την ανάρτηση, θα ήθελα να κάνω γνωστή στο ευρύ κοινό, την ταλαιπωρία μου, εδώ και 11 μήνες από τον Δήμο Μαραθώνα ...
με αποκορύφωμα την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ηλίας Ψηνάκης, Θεόδωρος Καλπακίδης, Γιώργος Νησιώτης, Βασίλειος Τσουπράς, Αναστασία Ευαγγελίου - Ρίζου, Αδάμ Μεγαγιάννης, Κωνσταντίνος Λάσκος, Νικόλαος Στεφανίδης και Αλέξανδρος Αστρινάκης) πριν δυο εβδομάδες να μην ανακαλέσει τις δύο άδειες λειτουργίας του κ. Δημήτρη Μωραίτη, παρόλο που είναι παράνομες διότι εκδόθηκαν χωρίς μισθωτήριο για τον χώρο του αναψυκτηρίου και παρόλο που προσκόμισα τις απαντήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης που βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν πιστοποιητικά πυρασφάλειας από το 2012 μέχρι σήμερα!
Συγκεκριμένα η παράταξη του κ. Ψηνάκη με επικεφαλής τον ίδιο αποφάσισε να μην ανακαλέσει τις παράνομες άδειες του κ. Μωραίτη για λόγους που μόνο ο ίδιος και τα μέλη της επιτροπής που ανήκουν στην παράταξή του γνωρίζουν.
Μόνο οι κ.κ. Στεφανίδης και Αστρινάκης διαχώρισαν την θέση τους και εξέφρασαν την αντίθετη άποψη αλλά δεν εισακούστηκαν.
Σημειωτέον ότι πιστοποιητικά πυρασφάλειας δεν μπορεί να βγάλει ο κ. Μωραιτης διότι δεν έχει μισθωτήριο.
Μπορεί ο Δήμος Μαραθώνα να με ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιούνιο και να έκαναν δώρο στον κ. Μωραιτη την περσινή σεζόν αλλά δεν θα καταφέρουν δεύτερη χρονιά να λειτουργήσει ο κ. Μωραιτης παράνομα.
Και σας ενημερώνω ότι όλες αυτές τις καταγγελίες τις κάνω διότι είμαι ένας από τους συνιδιοκτήτες αυτού του χώρου που ο κ. Μωραιτης παράνομα εκμεταλλεύεται χωρίς να πληρώνει μισθώματα.

Με εκτίμηση,
Μαρία Μερκούρη
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.