Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Η εκκλησούλα της Αγ. Τριάδας στο Γραμματικό
Πως λέγεται αυτός που κόβει τα πόδια ενός ανθρώπου; Εγκληματίας σίγουρα. Πώς να ονομάσουμε τους εργολάβους που έκοψαν τα πόδια μιας εκκλησούλας; Ανόσιους ίσως; Ανεγκέφαλους ή αδιάφορους;
Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας της εκκλησούλας της Αγ. Τριάδας στο Γραμματικό, η οποία έμεινε χωρίς σκαλιά τα οποία εξαφανίστηκαν από τα γκρέιντερ που ανοίγουν δρόμο προς το ΧΥΤΑ του Γραμματικού.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα αποκατασταθεί με κάποιο τρόπο η προσβασιμότητα στο ναΐσκο πριν την εορτή της Αγ. Τριάδας σε λιγότερο από μήνα, ώστε οι προσκυνητές να μπορέσουν να γιορτάσουν τη ημέρα αυτή.  
Και μην ακούσω ότι πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια εν σχέση με το έργο, γιατί θα σας αντιγυρίσω ότι αυτές οι…λεπτομέρειες κάνουν ολοένα πιο μισητό το έργο. Μήπως επιτέλους η δημοτική αρχή φιλοτιμηθεί να δράσει; Ή έστω κάποιος φιλότιμος αντιδήμαρχος αφού ο δήμαρχος αναζητείται!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.