Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Ανθοκομίας & Παραγωγών 2017 στο Δήμο Ωρωπού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πόρτες του το Φεστιβάλ Ανθοκομίας & Παραγωγών 2017 του Δήμου Ωρωπού, χθες Παρασκευή 2 Ιουνίου στην παραλία  Ωρωπού (έναντι πλατείας Ηρώων).
Μια πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού σε συνεργασία με τη Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού ΝΕ.Ο.Σ.Ω και την Ενοριακή Δράση Αγίου Γεωργίου, που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιμέλεια.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τα περίπτερα των εκθετών να είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με την παραγωγή τους.
Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να το επισκεφθούν μέσα στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις του τόπου μας.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Μ. Τόλια για την πρωτοβουλία και τα μέλη, καθώς επίσης και στους διοργανωτές και συμμετέχοντες.






Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.