Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Δήλωση-βόμβα από κυβέρνηση: «Είμαστε έτοιμοι για όλα αν καταρρεύσει η διαπραγμάτευση - Η ευθύνη είναι της Γερμανίας»

http://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2017/6/14/tsiprasmerkell100.jpg?itok=8qoavJV4«Ετοιμη για όλα» δηλώνει η κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Και όταν εννοούμε "για όλα" σε αυτά περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες κάλπες!

Κατ'αρχήν Μια δήλωση που δείχνει σοβαρή εμπλοκή έκανε στο ΑΠΕ αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης που βρίσκεται κοντά στη διαπραγμάτευση, η οποία δείχνει πώς εξελίσσεται η κατάσταση:
«Είμαστε πολύ μακριά από την εξεύρεση λύσης στο αυριανό Eurogroup, με δεδομένο ότι η Γερμανία δεν έχει κάνει κανένα βήμα προόδου. Αν δεν υπάρξει κάποια θετική κίνηση τις επόμενες ώρες ή κατά τη διάρκεια του Eurogroup από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, τότε φαίνεται ότι την ‘καυτή πατάτα’ θα αναγκαστεί να την πάρει στα χέρια της η κ. Μέρκελ», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Ντ. Τουσκ ότι σε περίπτωση αποτυχίας του Eurogroup, την επομένη το πρωί θα κατατεθεί γραπτό αίτημα για τη σύγκλιση του Euro Summit (Σύνοδος των 19 χωρών της Ευρωζώνης), στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.
Το ερώτημα είναι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τι θα μπορούσε να συμβεί; «Τότε όλα είναι ανοικτά» απάντησε σιβυλλικά σε σχετικό ερώτημα του pronews.gr υψηλά ιστάμενη κυβερνητική πηγή. Που σημαίνει ούτε καν κλείσιμο αξιολόγησης και άρα εκλογές...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.