Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο Αιμίλιος Ρεΐσογλου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα

  Με ψήφους 14 υπέρ, 11 λευκά και 2 άκυρα, στην τρίτη ψηφοφορία, ο Αιμίλιος Ρεΐσογλου επανεξελέγη στη προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνος. Στις δυο πρώτες ψηφοφορίες επί συνόλου 27 δημοτικών συμβούλων και ενώ απαιτούντο 17 ψήφοι είχε λάβει 12 και 13 ψήφους.

Για να φτάσει όμως να διεκδικήσει την προεδρεία έπρεπε πρώτα να ψηφιστεί από τη δική του παράταξη. Επί 14 παρόντων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας ο Αιμίλιος Ρεΐσογλου, έλαβε 10 ψήφους. Ο έτερος υποψήφιος Πέτρος Στάμου έλαβε 1 ψήφο και οι Γιάννης Μπούσουλας, Αναστασία Παππά και Σπύρος Λιβαθινός ψήφισαν παρών, λευκό και παρών αντίστοιχα.
Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Αιμίλιος Ρεΐσογλου ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης του που τον στήριξαν τόσο κατά την ψηφοφορία της πλειοψηφίας όσο και κατά την ψηφοφορία της ολομέλειας, αλλά και τα μέλη της μειοψηφίας που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχαρίστησε επίσης και όσους δεν το ψήφισαν και δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργήσει ως Πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων και όχι ως μέλος μια μόνο παράταξης.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.