Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μάχες πολιτών με τσιγγάνους στο Μενίδι - Η ΕΛ.ΑΣ. απωθεί με χημικά τους πολίτες (βίντεο) (upd)

Απειλούν οι αθίγγανοι: «Είμαστε οπλισμένοι και τους περιμένουμε»! - Πληροφορίες για τραυματίες! 
http://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2017/6/12/dakrygonal2.jpg?itok=R-j8GUH1Ανανέωση 22.15: Κάτοικοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν μια ομάδα αστυνομικών τραυματίζοντας κάποιους ελαφρά. Λίγο αργότερα έφτασαν ενισχύσεις και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ απεγκλωβίστηκαν. 

Λίγο μετά τις 22:00 η ένταση μεταφέρθηκε στις οδούς Δέδε, Αριστοτέλους και Λιοσίων. Έχουν στηθεί εκεί οδοφράγματα από τους διαδηλωτές που πετούν πέτρες και μολότοφ προς τα ΜΑΤ που «απαντούν» με δακρυγόνα.
Οι εκρηκτικές διαθέσεις κατοίκων της περιοχής έχει δυναμιτίσει το κλίμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλες ομάδες τσιγγάνων, με τυφέκια, πιστόλια και μαχαίρια, κάνουν περιπολίες στον καταυλισμό της Αυλίζας .
Λίγο μετά τις 22:00 η ένταση μεταφέρθηκε στις οδούς Δέδε, Αριστοτέλους και Λιοσίων. Έχουν στηθεί εκεί οδοφράγματα από τους διαδηλωτές που πετούν πέτρες και μολότοφ προς τα ΜΑΤ που «απαντούν» με δακρυγόνα.
Ολα ξεκίνησαν από τη πορεία που πραγματοποιούν κάτοικοι και φορείς της περιοχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Κασσαβό, από το κέντρο του Μενιδίου με κατεύθυνση τον τοπικό σταθμό του προαστιακού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα στην πόλη, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου μαθητή.
Στην πορεία μετείχαν περίπου 2.000-3.000 κάτοικοι οι οποίοι ξεκίνησαν από την πλατεία Καράβου και δια μέσου των οδών Αριστοτέλους και Κύπρου έφτασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του προαστιακού στις Αχαρνές, όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν οικισμοί Ρομά.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, σημειώνονται σοβαρά επεισόδια στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητα και παραβατικότητας των τσιγγάνων με τους πολίτες να ζητούν δικαιοσύνη και αστυνόμευση στο "άβατο" των εγκληματιών.
Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι χάος στην πορεία για τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι με πετροπόλεμο και χρήση χημικών από την αστυνομία.
Oι αστυνομικοί απώθησαν με χημικά τους κατοίκους ενώ εκείνοι επιχείρησαν να περάσουν πηγαίνοντας στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών.
Περίπου 100 πολίτες με κουκούλες για να αποφύγουν την αντεκδίκηση από τους τσιγγάνους αποτελούν την δύναμη κρούσης των κατοίκων που απλά δεν αντέχουν άλλο το εμπόριο ναρκωτικών, τις δολοφονίες, τις κλοπές και τους συνεχείς ξυλοδαρμούς.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ενέργειες αντεκδίκησης με ρίψη μολότοφ έξω από τα σπίτια των τσιγγάνων με τους τελευταίους να απειλούν να "Βγάλουν όπλα".
 «Είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε. Είμαστε οπλισμένοι. Έχουμε όπλα και καραμπίνες. Όποιος θέλει ας έρθει τους περιμένουμε», λένε οι αθίγγανοι στην κάμερα του ΑΝΤ1 εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι κατηγορούνται όλοι ανεξαιρέτως.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.