Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Σκηνές απείρου κάλους στις 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα

Σκηνές απείρου κάλους στις 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2016. Σε μια σημαντική συνάντηση για το Δήμο μας, συνέβησαν σκηνές απείρου κάλους στο Δ.Σ. Μαραθώνα:

Με αντιπολίτευση απούσα εκτός των: Δεληβοριά Φ, κ.Σόμογλου, κ.Δρακοπούλου, κ.Τσίρκα Κ αλλά και τραγελαφικές καταστάσεις με τον Ηλία Ψηνάκη να αποκαλεί… αγράμματους συμβούλους της παράταξης του και να παραμένει κλεισμένος στην τουαλέτα για μισή ώρα για να αποφύγει ερωτήσεις Δημοτικού Συμβούλου σχετικά με τον απολογισμό της δημοτικής αρχής.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο επίλογος και η τελική αξιολόγηση της πενταετίας Ψηνάκη στο Δήμο Μαραθώνα, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι εικόνες που λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του ιστορικού δήμου δεν έχουν προηγούμενο στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής – το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου – ο Ηλίας Ψηνάκης κατάφερε να ξεσηκώσει αντιδράσεις, ακόμη και από τους συμβούλους του δικού του συνδυασμού.
Κατά τη διάρκεια διαλόγου του με τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών», Φώτη Δεληβοριά, άπαντες οι παρευρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας το Δήμαρχο Μαραθώνα να αποκαλεί «αγράμματους» πολλούς από τους ανθρώπους που φέρνουν προς ψήφιση εισηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή ο Ηλίας Ψηνάκης αποκάλεσε αγράμματους τόσο τους αντιδημάρχους του, όσο και τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους.
Η αναφορά του Ηλία Ψηνάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Γιάννη Μπούσουλα (ο οποίος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την αίθουσα) όσο και των Γιώργου Νησιώτη και Πέτρου Στάμου οι οποίοι καυτηρίασαν με τις τοποθετήσεις τους τη θέση του Δημάρχου. «Εμείς μπορεί να είμαστε αγράμματοι, αλλά παλεύουμε καθημερινά για το καλό του Δήμου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τους.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο γεγονός δεν ήταν το μόνο… τραγελαφικό απ’ όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του απολογισμού της δημοτικής αρχής.
Μόλις ζήτησε το λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σόμογλου για να απευθύνει ερωτήσεις προς το δήμαρχο, ο Ηλίας Ψηνάκης σηκώθηκε επιδεικτικά από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό επαναλήφθηκε δύο φορές, με τον Αλέξανδρο Σόμογλου να αναρωτιέται για τη… στομαχική υγεία του Δημάρχου και να περιμένει καρτερικά την επιστροφή του στα έδρανα. Μόλις όμως ξεκίνησε την τοποθέτησή του, ο Ηλίας Ψηνάκης σχολίασε ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε ερωτήματα του συγκεκριμένου συμβούλου γιατί… «έχει προσωπικά μαζί του»! Και εν συνεχεία συνέβη το εξής απίθανο περιστατικό!
Καθ’ όλη τη διάρκεια των ερωτημάτων του Αλέξανδρου Σόμογλου για την πορεία των «έργων» που έχει ανακοινώσει ο Ηλίας Ψηνάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είχαν συμπεριληφθεί στις 116 σελίδες του απολογισμού του Δήμου, ο Ηλίας Ψηνάκης παρέμεινε… κλεισμένος στην τουαλέτα της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, με το χρόνο παραμονής του εκεί να πλησιάζει τη… μισή ώρα!
«Ενημερώστε τον να βγει από την τουαλέτα, δεν θα του κάνω άλλες ερωτήσεις», ήταν το τελικό σχόλιο του Αλέξανδρου Σόμογλου που αποτέλεσε τον επίλογο ενός ακόμη περιστατικού που επιβεβαίωσε πως αντιλαμβάνεται ο Ηλίας Ψηνάκης το ρόλο του Δημάρχου Μαραθώνα…

Περαστικά μας .....
η Σιφωνοφόρα
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.