Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Τρεις νέοι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων για το Δήμο Ωρωπού

Ενώ εδώ στον Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα ψάχνουμε να βρούμε κάδους .... γενικώς

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΡΙΩΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ
Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης παρέλαβε, την Τετάρτη 19 Ιουλίου, τρεις νέους μηχανισμούς βυθιζόμενων κάδων συλλογής απορριμμάτων.
Οι τρείς νέοι μηχανισμοί βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων πρόκειται να τοποθετηθούν :
Στην Πλατεία Αφιδνών, στα Νέα Παλάτια (οδοί Γεννηματά και Μαρμαρά), και στην Πλατεία Συκαμίνου.

Το κάθε σύστημα φέρει δύο επίγειους δέκτες, έναν κυκλικό για σύμμεικτα απορρίμματα με πράσινη σήμανση και έναν παραλληλόγραμμο για ανακυκλώσιμες συσκευασίες με μπλε σήμανση, είναι αυτόματης λειτουργίας με επιδαπέδια κομβία και παρέχει φωνητική και οπτική ενημέρωση.

Με την τοποθέτηση των τριών αυτών σύγχρονων μηχανισμών συλλογής απορριμμάτων, σε κεντρικά σημεία του Δήμου Ωρωπού, δημιουργείται καλύτερη αισθητική στο χώρο και απαλλάσσονται από την όχληση οι κάτοικοι και τα καταστήματα, ενώ διευκολύνονται οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου στην αποκομιδή τους.

Το σύστημα βυθιζόμενου κάδου, προσφέρει μικρά, διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων, αντίθετα με τα μεγάλα ογκώδη υπάρχοντα συστήματα που προσδίδουν μια άναρχη και πολύ δυσάρεστη εικόνα. Δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Χωρίς θόρυβο και οσμές, όλα γίνονται υπογείως και προσδίδει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στο χώρο.

Ο Δήμος Ωρωπού καλεί τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες των χώρων τοποθέτησης των μηχανισμών αυτών, να υιοθετήσουν την προσπάθεια αυτή και να μην ρίχνουν απορρίμματα εκτός των κάδων, ώστε να διατηρείται ο χώρος καθαρός.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.