Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση Α.Τ. Ωρωπού για τις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές

Για την αντιμετώπιση τυχόν φαινομένων κλοπών από οικίες που έχουν εκκενωθεί η υποστεί φθορές από την πυρκαγιά η υπηρεσία μας διαθέτει σε 24ωρη βάση εποχούμενες περιπολίες ενώ για τον σκοπό διατίθενται περιπολίες τάξης και ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Άτομα που δεν δικαιολογούν τη παρουσία τους στις πληγείσες περιοχές και βρίσκονται εκεί είτε από περιέργεια είτε με διάφορα προσχήματα π. Χ. πλανόδιοι μικροπωλητές κρίνονται ύποπτοι διάπραξης τέτοιων πράξεων.
Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άσκοπης κινητοποίησης των αρχών οι συμπολίτες μας που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μεταβούν στις συγκεκριμένες περιοχές, να το αποφύγουν.
Οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την πυρκαγιά σε περίπτωση που εντοπίσουν άτομα όπως προαναφέρθηκαν παρακαλούνται να ενημερώσουν τ. φ καθ όλο το 24ωρο την υπηρεσία μας (22950 39430 ) η το Α. Τ. Ωρωπού (22950 32100 ) η την Άμεση Δράση (100), συγκρατώντας χαρακτηριστικά τους η τυχόν οχήματος τους, εάν αυτό είναι εφικτό, χωρίς ωστόσο να έρθουν σε προσωπική αντιπαράθεση με τα άτομα αυτά.
Για την υπηρεσία μας, μετά την προστασία του υπέρτατου αγαθού της ζωής των συμπολιτών μας αποτελεί κύριο μέλημα η προστασία της περιουσίας τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν .
Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ
Αλέξανδρος ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ
Υπαστυνόμος Α
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.