Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Συνάντηση του Ηλία Ψηνάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο Δήμαρχος αντί να ζητήσει εξοπλισμό για τις υπερβόρειες δασικές κοινότητες  (Βαρνάβα, Γραμματικού) του Δήμου, για την αντιμετώπιση των συχνών και μεγάλων πυρκαγιών (2009, 2011, 2017) συζητά για  τον εξοπλισμό της μακρινής (και όχι δασικής) Ν. Μάκρης. Το βέβαιο είναι πως από όλα αυτά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, απλά  ικανοποιούνται ..... οι επικοινωνιακές οι ανάγκες του Δημάρχου (και της κυβέρνησης) που προσπαθεί να καλύψει την μεγάλη "γκάφα"  από την απουσία του στην Μυκόνου το διάστημα που καιγόταν ο Βαρνάβας. Και η ζωή συνεχίζεται ...
ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΤΙΡΑ&ΧΙΟΥΜΟΡ
Δελτίο Τύπου
Στις 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα, το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, το Δήμαρχο Μαραθώνος, κ. Ηλία Ψηνάκη, τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαραθώνος, κα Πηνελόπη Μικελοπούλου και τον Πρόεδρο ΟΔΕ Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ασφάλειας Δήμου Μαραθώνος, κ. Νίκο Ζουμπουρλή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην περιοχή του Βαρνάβα, αναφέρθηκε από το Δήμαρχο Μαραθώνος η αξιοσημείωτη συνδρομή εθελοντών, αλλά και Δήμων, με όσα μέσα είχαν στη διάθεσή τους, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ έγινε μνεία και στην άριστη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Περιφέρεια Αττικής.
Από την πλευρά του ο Υπουργός ανέφερε πως θα εξετασθεί η δυνατότητα παραχώρησης οχημάτων, υδροφόρων, μηχανημάτων και εργαλείων για την αντιμετώπιση αντίστοιχων φαινομένων, ενώ δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης με νέο στόλο οχημάτων.
Τέλος, συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν και για την ασφάλεια των Κατασκηνώσεων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαραθώνος, όπου αναγνωρίστηκε από τον Υπουργό η προσπάθεια και η βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας που επικρατούν στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα και από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, αλλά και από πλευράς ενεργειών του Δήμου Μαραθώνος.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Διαβάστε ακόμα:

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.