Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Με τις καλύτερες προοπτικές για τον Αθλητικό Τουρισμό στον Δήμο Ωρωπού, οι προπονήσεις και ο φιλικός αγώνας ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ & Ακαδημίας Juventus της Ρωσίας

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 7 Αυγούστου, ο Φιλικός Αγώνας μεταξύ των ομάδων των Ακαδημιών ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ & JUVENTUS JUNIOR CLUB Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.

Με ιδιαίτερο πάθος και πολύ καλή τεχνική οι ομάδες μας χάρισαν δύο απολαυστικά 25 λεπτά αγώνα. Τους παίκτες εμψύχωναν η Ελληνική και Ρωσική κερκίδα, τραγουδώντας τους ύμνους των ομάδων και χειροκροτώντας όλες τις καλές φάσεις.
Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και πλακέτες σε όλους τους μικρούς αλλά πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους.
Να σημειώσουμε ότι η Ποδοσφαιρική Ακαδημία της  Γιουβέντους στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη έχει περίπου 200 παιδιά, από την ηλικία των 5 μέχρι 14 ετών, τα οποία επιλέχτηκαν μετά από ειδικά τεστ και είναι  η πρώτη Ακαδημία από τις συνολικά 30 που θα ιδρύσει σε όλο τον κόσμο η ιταλική ομάδα, με στόχο την αναζήτηση ταλέντων και την προώθηση τους στην επαγγελματική ομάδα.
Στην αποστολή, η οποία ήρθε στον Ωρωπό στις 27 Ιουλίου μετείχαν  13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που έχουν επιλεγεί από τις ακαδημίες της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης με τη συνοδεία δύο προπονητών  και του επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Κουζίμ  Γκεόρρκι, για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων, στα πλαίσια της συνολικής τους επαγγελματικής τους εκπαίδευσης. Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές πρωί και απόγευμα και  διήρκεσαν μέχρι τις 7 Αυγούστου.
Την απονομή έκαναν εκ μέρους του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη η κα Σουλτάνα Μαμμή, Ελεάνα Καπράνου και Αντωνία Πάππας, εκ μέρους της Ε.Τ.Α.Δ.Ω. η Πρόεδρος κα Στάσα Μαραβέλια και ο κ. Γ. Τσάκωνας, εκ μέρους του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ο Πρόεδρος Τ. Ντούρμας. Την Ελληνική ομάδα βράβευσαν επίσης ο Τεχνικός Δ/ντής της Ακαδημίας JUVENTUS της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. G. Kuzhim και εκ μέρους του ομίλου που διοργάνωσε στη Ρωσία την αποστολή η κα Elena Vihodet (Δ/νουσα Σύμβουλος). Ο κ. Kuzhim επίσης παρέδωσε μπλούζα και μπάλα της Ακαδημίας της Juventus, με όλες τις υπογραφές των συμμετεχόντων και με τη κίνηση αυτή δήλωσε, ότι πλέον ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας της JUVENTUS.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μικρό μπουφέ που παρατέθηκε από την Κ.Ε.Δ.Ω. για όλους τους παρευρισκόμενους ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ωρωπός βάζει δυναμικά τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, πράγμα που επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον του ομίλου που διοργάνωσε την αποστολή της JUVENTUS στον Ωρωπό, να επισκεφθεί όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, σε διερευνητική αποστολή και B2B συναντήσεις. Τη διοργάνωση και τις συναντήσεις θα σχεδιάσει και θα συντονίσει η Κ.Ε.Δ.Ω. με τη συμμετοχή της Ε.Τ.Α.Δ.Ω. και την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου μας Θωμά Ρούσση και του Προέδρου της ΚΕΔΩ κ. Στέφανου Δάβρη.
Η ΚΕΔΩ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Τ. Ντούρμα, το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ, τους αθλητές και προπονητές τους και το υποστηρικτικό προσωπικό του γηπέδου, για την ευγενική υποδοχή και εξυπηρέτηση της φιλοξενούμενης ομάδας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και του φιλικού αγώνα.
Επίσης εθχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν χθες στον φιλικό αγώνα και έδωσαν τα διαπιστευτήρια, ότι ο Ωρωπός δεν αποτελεί μόνον έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό, αλλά έναν πανέμορφο και φιλόξενο τόπο, όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να νοιώθει σαν στο σπίτι του όσο μακριά και αν αυτό βρίσκεται.




Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.