Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Έως και 10.000 ευρώ τα πρόστιμα για αυθαίρετες συνδέσεις ύδρευσης στον Μαραθώνα!

Τροποποιήθηκε ο κανονισμός ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνα. Πλέον τα πρόστιμα θα φτάνουν έως το δεκαπλάσιο από το τέλος σύνδεσης και θα φτάνουν μέχρι το ποσό των 10.000 ευρώ!
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαραθώνα αναφέρει:

Τα μέλη του Δ.Σ., έπειτα από διαλογική συζήτηση, και αφού έλαβαν υπόψη την εισήγηση του Αντιδημάρχου και την υπ΄αριθμ 2/2017 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποφασίζουν ομόφωνα:
Την τροποποίηση του Κανονισμού Ύδρευσης ως εξής:
– Στο άρθρο 7 που αφορά την αυθαίρετη σύνδεση καταργείται η φράση: «…πρόστιμο τουλάχιστον διπλάσιο από το τέλος σύνδεσης…» και αντικαθίσταται από την ακόλουθη: «…πρόστιμο από το διπλάσιο έως το δεκαπλάσιο από το τέλος σύνδεσης…»
– Στο άρθρο που αφορά τις Υποχρεώσεις Καταναλωτών στην παράγραφο που αναφέρει: «Οι παραβάτες της παραγράφου αυτής υπόκεινται σε διακοπή της παροχής ύδατος από 10 έως και 90 ημέρες και σε πρόστιμο από 500€ έως 1000€.» καταργείται η φράση «…έως 1000€.» και αντικαθίσταται από την ακόλουθη: «..έως και 10.000€.». Κατά συνέπεια, η παράγραφος διαμορφώνεται ως εξής: «Οι παραβάτες της παραγράφου αυτής υπόκεινται σε διακοπή της παροχής ύδατος από 10 έως και 90 ημέρες και σε πρόστιμο από 500€ έως και 10.000€.»
Συγκρότηση Επιτροπής για τον καθορισμό του ύψους επιβολής του προστίμου αποτελούμενη από τους κ.κ.: Ιωάννη Ζαγάρη, Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας, Χρήστο Στάμο, δημοτικό σύμβουλο μειοψηφίας, Παναγιώτη Ηλία Προϊστάμενο τμήματος ύδρευσης του Δήμου.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.