Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού με εθελοντική συμμετοχή στις αναδασώσεις Ωρωπού και Μαραθώνα

Ενώ η Σύλλογοι του Βαρνάβα .....βρίσκονται ακόμα σε διακοπές.

Πολύ σημαντική απόφαση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού για εθελοντική συμμετοχή στην αναδάσωση των πρόσφατα καμένων δασικών εκτάσεων σε δήμο Ωρωπού και δήμο Μαραθώνα.
Η Ο.Σ.Ω. κατέθεσε την απόφασή της στην Περιφέρεια, για την συμμετοχή των μελών της, στην αναδάσωση και στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος σε Κάλαμο, Αγ. Αποστόλους, Πολύδενδρι, Μετόχι, Καπανδρίτι, Βαρνάβα.
Η πρόταση αυτή διαβάστηκε από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Θεόδωρο Σχινά, και στην συνέχεια ο πρόεδρος αξιολογώντας θετικά την πρόταση της Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι τέτοιες προσφορές και πρωτοβουλίες πολιτών που στηρίζουν τον εθελοντισμό είναι ευπρόσδεκτες και πρέπει να αξιοποιούνται από την Διοίκηση.
Η επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε (ενημερωτική επιστολή ΟΣΩ) μαζί με την απόφαση της Ομοσπονδίας, καταχωρήθηκε στα Πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.