Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ; ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ!


Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Μια απ’ ευθείας ανάθεση για κατασκευή ιστοσελίδας της δημοτικής επιχείρησης Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ) που εγκρίθηκε κατ’ αρχάς απ’ το διοικητικό της συμβούλιο με οικονομικό κόστος κοντά στα 4 χιλιάρικα, προκάλεσε σεισμό μεγατόνων όταν, μετά από προσφορά δεύτερου ενδιαφερόμενου κοντά στα 3 χιλιάρικα, εμφανώς μικρότερη δηλαδή, έφερε σε δύσκολη θέση το πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης απέναντι στα μέλη του συμβουλίου του.
Με λίγα λόγια όλοι συμφώνησαν ότι η δεύτερη προσφορά είναι σαφώς προτιμότερη της πρώτης, οπότε ο πρόεδρος που έφερε τη δεύτερη προσφορά, ζήτησε απ’ το νέο ενδιαφερόμενο να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σε εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο, ελπίζοντας να εισπράξει άρνηση, αίτημα όμως που έγινε αποδεκτό.

Κατόπιν τούτου με τον πρόεδρο να προβληματίζεται για το τι θα πράξει, όπως λένε οι κακές γλώσσες, μέλος του διοικητικού συμβουλίου – Δημ. Σύμβουλος της μείζονος υπέδειξε στον πρόεδρο ότι καλύτερο θα ήταν να κάνει ανοιχτή πρόσκληση ώστε να αποκλείσει μια εκ νέου προσφορά χαμηλότερου τιμήματος η οποία θ’ αποκλείει και τη νέα προσφορά. Υπόδειξη που εκνεύρισε το πρόεδρο, ο οποίος κατά νόμο έχει δικαίωμα απ’ ευθείας ανάθεσης που όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση θα του προκαλούσε τεράστια ηθική ζημιά.
Η συνέχεια, όπως διασταυρώσαμε από διάφορες αξιόπιστες πηγές, ήταν έκρηξη μεγατόνων, με το πρόεδρο τελείως αναίτια να κάνει κατά μέτωπο επίθεση στις δύο κυρίες μέλη της ΚΕΔΜΑ, συναδέλφους του Δημ. Συμβούλους της πλειοψηφίας, απευθυνόμενος σ’ αυτές με άψογα γαλλικά λεκτικά στολίδια, λόγω του ότι δεν είπαν λέξη υπερασπιζόμενες τη θέση του!
Με το νέο συμβάν ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ που είχε εισπράξει πόντους απ’ το θέμα της τέντας ΦΥΣΗΞΕ ΒΟΡΙΑΣ (ΠΗΡΕ ΤΗ ΤΕΝΤΑ) ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΜΠΟΡΑ (ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΝΑΚΗ), τους έχασε εν ριπή οφθαλμού από…μια ιστοσελίδα. Κρίμα! 


Πηγή>>> KirkiNews
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.