Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχονται Ρώσοι επενδυτές στο Calamos Beach Hotel στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα εποχή για την τουριστική ανάπτυξη των Αγίων Αποστόλων Καλάμου, του Δήμου Ωρωπού, διαφαίνεται στον ορίζονται με εξαιρετικές προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την περιοχή.

Το γνωστό ξενοδοχείο Calamos Beach Hotel,  με 177 δωμάτια και δυνατότητες υψηλών υπηρεσιών προσέλκυσε τον Ελληνορώσο επιχειρηματία κ. Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος μονοπωλεί την διακίνηση  Ρώσων και εν γένει τουριστών από την Ανατολική Ευρώπη στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα.
Ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας  είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου Mouzenidis Group  που αποτελεί ένα σχήμα ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψης τουριστικών αναγκών.
Η κίνηση του Ομίλου σε μακροχρόνια ενοικίαση της ξενοδοχειακής μονάδας Calamos Beach Hotel, δείχνει το ενδιαφέρον του να επεκταθεί και στη νότια Ελλάδα και ειδικά στην περιοχή της Αττικής, όπου οι Ρώσοι δείχνουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Οι Άγιοι Απόστολοι είναι ο  ιδανικός τόπος, καθώς είναι κοντά στην Αθήνα, συνδυάζει βουνό και θάλασσα και έχει πολλές επιλογές για εκδρομές.
Ο Όμιλος θα προχωρήσει άμεσα στον εκσυγχρονισμό της ξενοδοχειακής μονάδας με στόχο να λειτουργήσει την επόμενη τουριστική σεζόν εάν αυτό γίνει εφικτό, ενώ πρόθεσή του είναι εφόσον η επιχειρηματική δραστηριότητα στεφθεί με επιτυχία να προχωρήσει και σε άλλη επένδυση στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Ωρωπού.
H εταιρεία Mouzenidis Travel είναι ακόλουθος του έργου της ατομικής επιχείρησης Mouzenidis Tours, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη. Κάτω από την ίδια Διοίκηση και ολοένα αναπτυσσόμενη, παραμένει κυρίαρχος στον τομέα δραστηριοποίησής της. Σχεδόν επί μία εικοσαετία αποτελεί ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την όμορφη Ελλάδα.
Έδρα της Εταιρείας, από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον λειτουργούν πολυάριθμα υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως η Αθήνα, η Πιερία, η Χαλκιδική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Θάσος, η Ζάκυνθος. Ταυτόχρονα και έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά της στα συνεργαζόμενα στο εξωτερικό τουριστικά γραφεία, ο Όμιλος κατάφερε να αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει ένα δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών, διανομέων των προϊόντων της, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας το brand name και το σήμα της εταιρίας, διανέμουν τα τουριστικά προϊόντα  σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, Καζαχστάν, Σερβίας, Ρουμανίας, Λετονίας, Βουλγαρίας, Βαλτικής, Πολωνίας, Γεωργίας, Τουρκίας ξεπερνώντας σήμερα τον αριθμό των 80 γραφείων συνεργατών στις δραστηριοποιούμενες χώρες.
Άγνωστες είναι οι σχέσεις του με τον, επίσης Ελληνορώσο γνωστό  επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη όπου άλλοι μιλούν για συνεργασία κατά το παρελθόν κι άλλοι τους εμφανίζουν άσπονδους εχθρούς. Και οι δύο, πάντως, είναι οι μεγαλύτεροι Ελληνορώσοι επενδυτές στη χώρα μας.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η επενδυτική κίνηση του Ομίλου Μουζενίδη έρχεται να αλλάξει τον Ωρωπό. Έρχεται να δημιουργήσει νέες αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα του τουρισμού. Να δώσει ώθηση, δουλειά και ανάπτυξη στην τοπική οικονομία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και οι συνθήκες των παρεχόμενων υπηρεσιών, γιατί οι Ρώσοι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου και εξαιρετικά απαιτητικοί.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.