Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: 28η Οκτωβρίου - Εορτασμός και κατάθεση στεφάνου (Φωτο)

Από την σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα διαβάζουμε:

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940, άρχισε από χθες με τις σχολικές γιορτές, που σκοπό έχουν να μάθουν στα παιδιά μας - όπως έμαθαν και σε μας- ότι αυτή η μικρή λωρίδα γης , η Πατρίδα μας, είναι ποτισμένη με αίμα Ηρώων . Με το αίμα των Προγόνων μας, που από την εποχή του Κυναίγειρου και του Λεωνίδα , οι πράξεις τους κατάφερναν να γυρίσουν τον τροχό της Παγκόσμιας Ιστορίας .

Αποκορύφωση του εορτασμού, η σημερινή ημέρα, με παρέλαση των παιδιών μας και καταθέσεις στεφάνων. Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στη σεμνή γιορτή μας, εκπροσωπώντας τον Δήμο , το Στρατό, την Αστυνομία, τους Συλλόγους και τα Σχολεία μας.
Όσο τα παιδιά μας τα συνεπαίρνει παρ όλη τη ζωηράδα και το παιδικό της ηλικίας τους, το «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!» ,καθώς τραγουδούν τον Εθνικό μας Ύμνο, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και οι θυσίες των παππούδων μας, δεν πήγαν χαμένες, όσο κι αν έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.
Ζήτω η Ελλάς!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.