Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Πρώτα ''σενάρια'' γιά ενδεχόμενη παραίτηση του Ηλία Ψηνάκη!

Πρώτα &#039;&#039;σενάρια&#039;&#039; γιά <br> ενδεχόμενη παραίτηση <br> του Ηλία Ψηνάκη!Συνεχίζεται "το ξήλωμα του πουλόβερ" του Ηλία Ψηνάκη. "Μαύρο" Σαββατοκύριακο γιά τον δήμαρχο Μαραθώνα καθώς βλέπει να αδειάζουν καρέκλες στην παραταξή του. Ένας από τους στενούς του συνεργάτες ο Γιώργος Ζούρος που τον στήριξε όσο λίγοι, κατέθεσε επιστολή ανεξαρτητοποίησης, μετά το "άδειασμα" του δημάρχου που τον "καρατόμησε" από αντιδήμαρχο καθαριότητας. Η παράταξη του κ. Ψηνάκη προσπάθησε να "βάλει κάτω από το χαλί" την επιστολή υποστηρίζοντας ότι κατατέθηκε εκτός πρωτοκόλλου και δι αντιπροσώπου. Έτσι δεν διαβάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο - όπως θα έπρεπε - αφού δεν το έπραξε ο πρόεδρος μετά από νομική γνωμοδότηση.

Όλοι τώρα αναρωτιούνται ποιός θα είναι ο επόμενος "που θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια". Ο κ. Ψηνάκης βλέπει τη "γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του" και το μέγα θέμα είναι αν ο ιστορικός δήμος Μαραθώνα θα φτάσει ως τις εκλογές του 2019 με τον κ. Ψηνάκη στο "τιμόνι". Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές τις επόμενες εβδομάδες και δεν αποκλείεται να κληθεί "να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" πρόσωπο έκπληξη αν ενδεχομένως ο κ. Ψηνάκης παραιτηθεί. Ξέρετε "παίζει" κι αυτό το σενάριο στην περιοχή. Και αρχικά ναι μεν είναι σε επίπεδο πολιτικού 'κουτσομπολιού" αλλά αργότερα που η κατάσταση θα δυσκολέψει τι θα γίνει;
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Ψηνάκης γιά "να θολώσει τα νερά" γνωρίζοντας πολύ καλά τι συμβαίνει στο εσωτερικό του, δήλωσε πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν θα αντέξει γιά πολύ και θα αναγκαστεί να πάρει δραματικές αποφάσεις.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.