Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΟΓΩ…

 (ΦΩΤΟ: )Της Αγγελικής Ραγκούση
Με έκτακτη ανακοίνωση της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνα, το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου κλείνει το προσεχές διάστημα λόγω προγραμματισμένων(;) εργασιών(!) για πρώτη φορά απ’ την ίδρυσή του.

Ερώτημα παραμένει πότε προγραμματίστηκαν οι εργασίες, αφού η κ. Αναστασία Παππά δημ. σύμβουλος και υπεύθυνη πολιτισμού και πολιτιστικών θεμάτων  Μαραθώνα, έχει εν εξελίξει εκδήλωση για την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου, χωρίς κανείς να την έχει ενημερώσει ΠΟΤΕ για τις προγραμματισμένες εργασίες που όλως τυχαία προέκυψαν ακριβώς τρεις μέρες πριν την εκδήλωση που έχει προετοιμάσει.
Τούτο διότι όπως λένε οι κακές γλώσσες, ομιλητής θα είναι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα κ. Σπύρος Ζαγάρης με τον οποίο ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ψηνάκης δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.
Έτσι ο κ. Ψηνάκης προτίμησε να “κρεμάσει”  τη συνεργάτιδά του κ. Παππά, αλλά και τον ιστορικό δήμο Μαραθώνα, καθώς η εν λόγω εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία της πανελλαδικής Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.), προκειμένου να μην επιτρέψει στον κ. Ζαγάρη – ιδρυτή επί προσθέτως του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου – να μιλήσει ενώπιον κοινού και μάλιστα στο Μαραθώνα.
Τέτοια ανασφάλεια Ψηνάκη είναι αδιανόητη!
Ιδού η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης, σας ενημερώνουμε ότι το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου δεν θα δέχεται επισκέπτες το προσεχές χρονικό διάστημα και μέχρι της αποπεράτωσης των εργασιών.
Με επόμενο δελτίο τύπου θα ενημερώσουμε για το άνοιγμα του Μουσείου στους επισκέπτες.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.
Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

http://www.kirkinews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.