Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Στα Τάρταρα η δημοτικότητα του Ηλία Ψηνάκη

Από τoν Γιάννη Κοντογεώργο
Σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης, που πραγματοποιήσε ο ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο δεκαήμερο και αφορούσε τη δημοτικότητα των δημάρχων της Αττικής, ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο...
πολύς Ηλίας Ψηνάκης, συγκέντρωσε το... τεράστιο ποσοστό του 8% σε ΘΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ, με τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ να εκτοξεύονται στο ποσοστό του 84%, ποσοστό που αποτελεί παγκόσμιο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ για δήμαρχο μιας τριετίας!!!
Πάνω που αρχίζαμε να νοιώθουμε κάπως περίεργα, οι δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι του δήμου Μαραθώνος, που θεωρούμε αυτή τη δημοτική αρχή, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, και ας την στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις, πως άλλωστε πήρε το τεράστιο ποσοστό του 55% από την πρώτη Κυριακή!!! έρχεται αυτή η έρευνα να μας επιβεβαιώσει και να δώσει αποστομωτική απάντηση σε όσους έχουν απομείνει πλέον στη δημοτική αρχή, μετά τις τόσες και τόσες ανεξαρτητοποιήσεις, παραιτήσεις κ.λπ. ότι τελικά, ο γιαλός δεν είναι στραβός!!!
Εμείς τα αποτελέσματα, που πιθανόν να δουν το φως της δημοσιότητας σε κάποια από Κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων, τα πληροφορηθήκαμε από άλλο δήμαρχο της Περιφέρειας Αττικής, που κομματικά πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία.
Για την ιστορία, την πρωτη θέση στις θετικές γνώμες καταλαμβάνει ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με ποσοστό που αγγίζει το 40%.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.