Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η Αναστασία Ευαγγελίου - Ρίζου νέα Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ

Από τoν Γιάννη Κοντογεώργο
Με απόφαση του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψηνάκη, που ανακοινώθηκε στην σημερινή (Πέμπτη 5/10) παραταξιακή συνεδρίαση των αιρετών της πλειοψηφίας, τη θέση του απελθόντα προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος (ΚΕΔΜΑ), κ. Γιώργου Νησίωτη, ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε τα καθήκοντά του αντιδημάρχου οικονομικών, πρόκειται να αναλάβει, εάν όλα κυλήσουν ομαλά στο αυριανό (Παρασκευή 6/10) Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ...
προ ημερησίας διάταξης θα έρθει το θέμα της παραίτησης του κ. Νησιώτη και της εκλογής νέου προέδρου της ΚΕΔΜΑ, η κα Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου. Για την κα Ρίζου δεν είναι άγνωστη λέξη η ΚΕΔΜΑ, μια και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και μάλιστα κατέχει και την θέση της αντιπροέδρου.
Μετακομίζει λοιπόν η κα Ρίζου από την προεδρία του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα (ΔΗΘΕΜΑ), που όπως δήλωσε ο Ηλίας Ψηνάκης, θα την κρατήσει ο ίδιος, σ’ αυτή της προεδρίας της ΚΕΔΜΑ και καλείται με το καλημέρα να βουτήξει στα βαθιά, μια και αρκετές είναι οι καυτές πατάτες που τις αφήνει ο προκάτοχος της, αφού δεν είναι λίγα τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει κατά την θητεία του, τόσο με την συμπεριφορά του απέναντι στους συνεργάτες του, θύμα άλλωστε και η ίδια!!!, όσο και με τον τρόπο που έκανε τις απευθείας αναθέσεις, γεγονός που έχει δημιουργήσει ποικίλα σχόλια στην κοινή γνώμη του Μαραθώνα, θέμα στα τοπικά ΜΜΕ, ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο (βλέπε τα 6.000€ περίπου που διέθεσε η ΚΕΔΜΑ για την εκδήλωση στο Ντόρμπερι του Βαρνάβα).
Η υπόθεσή που όμως θα απασχολήσει άμεσα την νέα πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ και το διοικητικό συμβούλιο, είναι η απευθείας ανάθεση για την κατασκευή της ιστοσελίδας της Κοινωφελούς Επιχείρησης, όπου ανατέθηκε, από τον κ. Νησιώτη με τις ευλογίες της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου, έναντι του ποσού 3800€!!! όταν ο ανάδοχος, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας του, την κοστολογεί στα 850€!!! (για το συγκεκριμένο θέμα, ενημερώθηκαν με σημερινή επιστολή μου, τόσο ο δήμαρχος Μαραθώνα όσο και τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου και έπεται και συνέχεια…)
Εγώ, πάντως, να ευχηθώ στην κα Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.