Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ένας ακόμη πλειστηριασμός απετράπη στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα (Καπανδρίτι)

Απετράπη από τον Εμπορικό Σύλλογο Ωρωπού και Μαραθώνα, το ΠΑΜΕ και την Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού ένας ακόμα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα στο Καπανδρίτι, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Η δυναμική παρουσία τους στάθηκαν εμπόδιο στην εκδίκαση της υπόθεσης η οποία και αναβλήθηκε.
Αυτή τη φορά θύμα της οικονομικής κρίσης ήταν ένας ευυπόληπτος επιχειρηματίας του Δήμου Ωρωπού ο  οποίος είχε λάβει δάνειο από  τράπεζα και αδυνατούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του καθώς η επιχείρησή του έχει δεχτεί βαρύ πλήγμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη του ΠΑΜΕ έφτασαν από νωρίς στο χώρο του Ειρηνοδικείου με πανό, ντουντούκες και με συνθήματα έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένα να συμπαρασταθούν στον συμπολίτη τους που κινδύνεψε να χάσει την περιουσία του. Κάτι που τελικά αποφεύχθηκε.
Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού στο diodiastop.blogspot.gr, διεκδικεί:
-την κατάργηση των διατάξεων του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που περιορίζουν τα δικαιώματα του οφειλέτη και δίνουν προτεραιότητα στις τράπεζες έναντι των εργαζομένων και των ασφαλιστικών ταμείων
-την κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
-τη θεσμοθέτηση πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και τη διαγραφή χρεών των λαϊκών νοικοκυριών προς τράπεζες, εφορία, ταμεία και δήμους
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.