Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ποιοι ήταν οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη

Ποιοι ήταν οι απαγωγείς του Μ. ΛεμπιδάκηΕπτά ατόμα συνελήφθησαν από τις Αστυνομικές αρχές για την υπόθεση απαγωγής του 53χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι μία γυναίκα η οποία ήταν υπεύθυνη για τα μηνύματα στην οικογένεια του επιχειρηματία, ενώ άλλοι δύο είχαν εργαστεί στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε δεμένος, σώος με εμφανή σημάδια κόπωσης, σε μάντρα αυτοκινήτων 4 χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.
Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες που βρίσκονταν εκεί για να φρουρούν τον 53χρονο δεν έφεραν καμία αντίσταση, ωστόσο φαίνεται πως ήταν οπλισμένοι.
Πρόκειται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων και έναν ακόμη άντρα. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας φέρεται να ήταν στο ισόγειο και ο δεύτερος άνδρας στον πρώτο όροφο.
Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες που έμεναν στην Κρήτη. Η έφοδος της αστυνομίας έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
Οι απαγωγείς δεν κρατούσαν τον κ. Λεμπιδάκη στο ίδιο σημείο, αλλά τον μετέφεραν.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.