Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΦΙΑΣΚΟ ΨΗΝΑΚΗ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ / ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Χαλάζι έξω απ' την αίθουσα Μαραθωνίου δρόμου, όπου η συνεδρίαση του Δ.Σ. / (ΦΩΤΟ: ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΕΑ )
Της Αγγελικής Ραγκούση
Φιάσκο αποδείχτηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Μαραθώνα για το Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη αφού αναγκάστηκε ν’ αποσύρει τη πρόταση του για ανακήρυξη της βουλευτού κ. Γεωργίας Μαρτίνου ως επίτιμης δημότισσας Μαραθώνα! Όπως αποδείχτηκε δεν την είχε ενημερώσει καν για τη πρόθεσή του αυτή, με αποτέλεσμα η κ. Μαρτίνου όταν το πληροφορήθηκε μόλις δύο μέρες πριν τη συνεδρίαση να στείλει επιστολή στο προεδρείο στην οποία ανέφερε ότι την τιμά μεν η πρόταση, αλλά δεν είναι δυνατόν να την αποδεχτεί, αφού ως ενεργή βουλευτής δεν έχει κάνει τίποτε περισσότερο παρά μόνο τις υποχρεώσεις που έχει  απέναντι στις τοπικές κοινωνίες.

Κατόπιν τούτου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέργιος Τσίρκας άσκησε δριμεία κριτική στο κ. Ψηνάκη για την ελαφρότητα με την οποία χειρίζεται τέτοιου είδους σοβαρά ζητήματα χωρίς να ενημερώνει καν τους προτεινόμενους για την απόφασή του να τους ανακηρύξει επίτιμους δημότες, με αποτέλεσμα να εκθέτει το δήμο γενικότερα.

Ο ΕΦΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ

Άλλη μια αναμενόμενη, αλλά όχι τόσο άμεση, εξέλιξη αποτελεί η ανεξαρτητοποίηση του κ. Σπύρου Λιβαθινού, μετά τον οξύ διαξιφισμό που είχε με τον κ. Ψηνάκη όταν τον έθεσε προ των ευθυνών του για την ολιγωρία που έδειξε στο θέμα της μεταφοράς έδρας του ΕΦΚΑ Μαραθώνα, που έχει ως αποτέλεσμα τη ταλαιπωρία των κατοίκων Μαραθώνα που θα  εξυπηρετούνται πλέον απ’ τον ΕΦΚΑ Αγ. Στεφάνου κι όχι απ’ τον ΕΦΚΑ Ραφήνας που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ’ το δήμο τους. Τούτο συνέβη λόγω αλλαγής των διοικητικών ορίων του εν λόγω δήμου με το δυσάρεστο για τους πολίτες αποτέλεσμα που θα υφίστανται από τούδε και στο εξής τεράστια ταλαιπωρία για να εξυπηρετηθούν αφού όχι μόνο είναι μακριά ο ΕΦΚΑ αλλά δεν υπάρχει συγκοινωνία που να συνδέει το δήμο Μαραθώνα με τον Αγ. Στέφανο.

Το μέρος του κ. Ψηνάκη πήρε η κ. Λαμπαρού η οποία τον ρώτησε τι έκανε εκείνος γι’ αυτό αφού ουσιαστικά ανήκει στη πλειοψηφούσα παράταξη, με τον κ. Λιβαθινό να υπενθυμίζει σε ποιον οφείλονται ουσιαστικές παρεμβάσεις στα γήπεδα του δήμου λόγω γνωριμιών του κ.α. ενώ δήλωσε ότι έχει στη τσέπη του την επιστολή παραίτησής του, η οποία αύριο θα κοινοποιηθεί και στα τοπικά ΜΜΕ.   

ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το κλου της βραδιάς επεφύλαξε ο καιρός με τη ξαφνική χαλαζόπτωση που πάγωσε τον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας όπου διεξάγετο η συνεδρίαση, σαν να ήθελε με τον τρόπο αυτό να υπογραμμίσει το κλίμα που επικρατούσε εντός της αιθούσης.   
http://www.kirkinews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.