Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Εξέλιξη έργων στη Μαρμαρά και επανεκκίνηση του αντιπλημμυρικού στο Χωριό Ωρωπός

Έργα στον Ωρωπό, υποσχέσεις στον Μαραθώνα.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟΣ
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση του έργου στην οδό Μαρμαρά, της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Παλατίων. Ο Δήμαρχος Ωρωπού επιθεώρησε αυτοπροσώπως την εξέλιξη των έργων σήμερα το πρωί. Ο αίθριος καιρός, που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα διατηρηθεί και το επόμενο διάστημα, θα συμβάλει στην οριστική αποπεράτωση του έργου. Βάσει τις εξελικτικής πορείας των εργασιών, στόχος είναι η ολοκλήρωση τους μέχρι την 28η Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη παρέλαση.


Οι εν εξελίξει εργασίες είναι αντίστοιχες με το κομμάτι που πρόσφατα παραδόθηκε, εξαιρουμένης της απορροής όμβριων υδάτων, καθώς κρίθηκε μη αναγκαία. Συγκεκριμένα, αφορούν την αφαίρεση των δύσχρηστων προεξοχών και την ορθή υπόβαση κάτω από το νέο ασφαλτοτάπητα, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στις κακοτεχνίες του παρελθόντος.

Παράλληλα ελέγχονται και επισκευάζονται οι ηλεκτρολογικές γραμμές, έτσι ώστε ο φωτισμός να είναι ενιαίος σε όλο το μήκος της οδού.
Επίσης, το αντιπλημμυρικό έργο όμβριων υδάτων στο Χωριό Ωρωπός, επανεκκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Προβλήματα χρηματοδότησης που αφορούσαν στην ανάδοχο εταιρία και στην Περιφέρεια Αττικής επιλύθηκαν, καθώς το έργο εντάχθηκε σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Την επόμενη εβδομάδα, ένα δεύτερο συνεργείο πρόκειται να ξεκινήσει εργασίες από την αφετηρία του έργου, προκειμένου να ολοκληρωθούν συντομότερα οι εργασίες μέχρι το τέλος του έτους.

Δυο πολύ σημαντικά έργα πολύ σύντομα θα παραδοθούν, δίνοντας τέλος στη χρόνια ταλαιπωρία των κατοίκων. Έργα που διασφαλίζουν την ομαλότητα της καθημερινής ζωής των δημοτών μας και προστατεύουν τις περιουσίες τους. Πρόκειται για έργα ολοκληρωμένα, τα οποία πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που ορίζουν οι νόμοι και με την αποπεράτωση τους θα δώσουν οριστικές λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα.

Από το γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.