Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αντικατάσταση του Φώτη Δεληβοριά στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Βασίλη Δελαγραμμάτικα

Ο Φώτης Δεληβοριάς όπως συζητήθηκε και στην πρόσφατη Ολομέλεια της παράταξης μας παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια επιτυχούς θητείας.
Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησε επάξια τους πολίτες την παράταξη μας και τα συμφέροντα του τόπου μας με ήθος και συνέπεια στις αρχές της Δύναμης Πολιτών.
Σε αντίξοες συνθήκες ιδιαίτερα της τελευταίας περιόδου, όπου η στάση της δημαρχιακής αρχής απαξιώνει τους θεσμούς και βάζει σε δοκιμασία ακόμη και τους κανόνες κόσμιας  συμπεριφοράς, η παρουσία του ήταν φάρος αξιοπρέπειας και σωφροσύνης.
Στη θέση του την Παρασκευή 6-9-2017 ορκίστηκε ο Βασίλης Δελαγραμμάτικας πρώτος επιλαχών της Δύναμης Πολιτών.
Σύμφωνα με την Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών της Κυριακής 24-9-2017 αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξής μας ο Βασίλης Δελαγραμμάτικας μέχρι σήμερα Συντονιστής της Δύναμης Πολιτών.
Όπως δήλωσε ο Φώτης Δεληβοριάς παραμένει ενεργό στέλεχος της Δύναμης Πολιτών σε άλλο πόστο και θα είναι πάντα δίπλα στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών
Από τo Dimotisnews
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.