Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας απελευθέρωσαν στο Ρέθυμνο το Μ.Λεμπιδάκη (upd)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας απελευθέρωσαν στο Ρέθυμνο το Μ.Λεμπιδάκη (upd)Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας απελευθέρωσαν πριν από λίγο τον επιχειρηματία Μ.Λεμπιδάκη θέτοντας τέλος στην πολύμηνη απαγωγή του έπειτα από έφοδο στο σπίτι που τον κρατούσαν όμηρο οι απαγωγείς του, κοντά στο Ρέθυμνο.


Μετά από έξι μήνες ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι πλέον ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος από την Αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων σε σημείο 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά.
Για την ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συνολικά επτά συλλήψεις ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.
Μάλιστα, από την ΕΛ.ΑΣ γινόταν χρήση θερμικής κάμερας, ενώ είχαν τοποθετηθεί και μικροκάμερες στην περιοχή που κρατείτο ο επιχειρηματίας, προκειμένου να ελέγχονται οι κινήσεις των δραστών.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος.
Εδώ κρατούνταν για 6 ολόκληρους μήνες ο επιχειρηματίας.





Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.