Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Τα 23 χρόνια δυναμικής παρουσίας γιόρτασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού

Με απόλυτη επιτυχία η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού διοργάνωσε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου τον ετήσιο χορό της στο ATLANTIS CLUB.

Πολύ κέφι και ζωντάνια, χορό και   τραγούδι χάρισε η  Λαϊκή Ορχήστρα που έπαιξε γνωστά λαϊκά κομμάτια, ενώ καταπληκτική ήταν η κουζίνα και άφθονο το κρασί.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω. κ. Γ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση κι αναφέρθηκε στο πολυσχιδές και σημαντικό έργο αλλά και στο  παρεμβατικό ρόλο τον  οποίο διαδραματίζει η Ομοσπονδία, επί 23 συναπτά έτη, στην τοπική κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Ιω. Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ.  Βελτανιώτης και Γ. Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στ. Δάβρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρ. Τσεκρεζής, Ευ. Πάντος Γ. Γιασημάκης, Αγγ. Χατζηιωάννου, Αν. Γαζβινιάν, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Χαλκουτσίου κ. Γ Λιθαδιώτης, Μαλακάσας κ. Ευ. Γκουζούνης και Σκάλας Ωρωπού κ. Γ. Φαφούτης, το μέλος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Αν. Μπαλόκας, ο Πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Αλ. Ανδριώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Θ. Γιουρούκος και τα μέλη κ. Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Γιουνάς, Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων που είναι  μέλη της Ο.Σ.Ω., ο συγγραφέας κ. Γ. Γκικάκης και πλήθος κόσμου.



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.