Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η Ομερτά συνεχίζεται Νο3...

Του Γιάννη Κοντογιώργου
Τι και αν και τα 3 μέλη της Επιτροπής Παραλαβής της νέας Ιστοσελίδας της ΚΕΔΜΑ αρνούνται να την παραλάβουν, τι κι αν ο διευθυντής της ΚΕΔΜΑ παραδέχτηκε, ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου, ότι και τα νομιμοποιητικά έγγραφα του αναδόχου-business partner του πρώην προέδρου, κατατέθηκαν εκπρόθεσμα, στις 29/9, από τις 24/9 που έπρεπε να κατατεθούν, και η ιστοσελίδα «πάσχει» από κάθε πλευρά, σύμφωνα με τον τεχνικό που έχει κατασκευάσει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Δήμου Μαραθώνος, αυτοί επιμένουν...

Και όταν λέω αυτοί, εννοώ την νέα Πρόεδρο κα Αναστασία Ευαγγελίου - Ρίζου, την νέα αντιπρόεδρο κα Δήμητρα Κάκκαρη και τον Γιώργο Λέπουρη.
Γιατί άραγε;
Το ερώτημα είναι, τι φταίνε τα υπόλοιπα μέλη, οι καθ’ όλα αξιοπρεπείς συμπολίτες μας, να διασύρθουν στις αίθουσες των δικαστηρίων;
Για την ιστορία, η νέα ιστοσελίδα της ΚΕΔΜΑ έχει ανατεθεί στον ανάδοχο, από τον πρώην πρόεδρο, έναντι του ποσού των 3.800€!!!
www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.