Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο Θωμάς Ρούσσης τιμά τους Αθ. Μαρτίνο και Γ. Πατούλη για την προσφορά τους στο περιβάλλον και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού

Ενώ ο απρόσωπος δήμαρχος του Μαραθώνα ...  δεν έστειλε ούτε μια συγχαρητήρια επιστολή στους εθελοντές δωρητές και ευεργέτες του Βαρνάβα (που ξέρω πως υπάρχουν) και σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ενίσχυση της κοινότητας ποικιλοτρόπως.  "ΔΗΜΑΡΧΟΙ" ... και δημαρχάκια τσουτσέκια (= άτομα που θεωρούμε ασήμαντα).

Τον εφοπλιστή και Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ωρωπού κ. Αθανάσιο Μαρτίνο,  καθώς και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη θα τιμήσουν,  τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και η Δημοτική Ενότητα Αφιδνών για την πολύτιμη  προσφορά τους στο περιβάλλον και ειδικότερα στην Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο  Κτήμα Λακκαγκίνη, στις 19.00 μμ.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μαρτίνος αλλά και ο κ. Πατούλης εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στο Κάλαμο και το Καπανδρίτι.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.