Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δημήτρης Κουφοντίνας: Αυτό είναι το σπίτι του στο Βαρνάβα

Ε...ρε δόξες ο Βαρνάβας. Είναι  περισσότερο γνωστός στις μέρες μας λόγω Κουφοντίνα παρά για οτιδήποτε άλλο. Περιγράφουν τον άνθρωπο σαν ένα "φιλήσυχο" ...δολοφόνο εκτελεστή.
Ως έναν εξαιρετικό και φιλήσυχο άνθρωπο, περιγράφει τον Δημήτρη Κουφοντίνα η κοινοτάρχης, Βαρνάβα, Χαρούλα Ασημακοπούλου. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναμένεται σήμερα στο σπίτι του στον Βαρνάβα όπου θα περάσει την 48ωρη άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές.
Η κοινοτάρχης Βαρνάβα μιλώντας στο newsit.gr για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, είπε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα όσο έμενε εδώ με την οικογένειά του. Ηταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Και η σύζυγός του είναι μια εξαιρετική κυρία που είναι εγκλιματισμένη απόλυτα με το χωριό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος με τα αδέσποτα».
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, βγήκε με 48ωρη άδεια απο τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ουσιαστικά ο “Λουκάς” της 17 Νοέμβρη στο 48ωρο που θα μείνει εκτός της ειδικής πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού θα πρέπει να πάει τέσσερις φορές στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου έχει δηλώσει ότι βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του.
Σύμφωνα με τους όρους που επιβλήθηκαν μετά την απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών για την άδεια θα πρέπει να παρουσιάζεται δύο φορές την ημέρα στο Α.Τ. του Βαρνάβα Αττικής.
Η 48ωρη  άδεια, η πρώτη που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών στο οποίο συμμετέχει και εισαγγελέας επόπτης, μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις, στηρίζεται στις προϋποθέσεις που θέτει παλαιός νόμος που ισχύει για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.